mynewspapers.net

Hur man bygger din egen koncession TrailerSäljande eftergifter på mässor, idrottsevenemang, gemenskapens firandet eller auktioner kan inte bara vara roligt, men är också ett bra sätt att tjäna extra pengar. Om de platser där du vill sälja medgivanden inte har en eftergift byggnad, kan med en koncession släpvagn vara ett effektivt och smidigt sätt att ha skydd för att sälja ditt objekt från. Även du kan köpa koncession släp, kan du också göra din egen.

Instruktioner

• Besök din statens hälsa Institutionen webbplats eller gå in på ditt län tingshus reda på särskilda bestämmelser för koncession släp i ditt område. Också kontrollera reglerna för några av de händelser som du vill sälja medgivanden på att kontrollera kraven för koncession släp.

• Köpa en trailer att dra bakom ditt fordon för att användas som basen av koncessioner trailern. En trä trailer med sidor fungerar bra.

• Bygga en ram för koncession trailern med 2 x 4 skivor. Bestämma hur lång du vill ha koncession trailern vara. Beräkna hur högt du har att bygga ramen ovan sidorna av trailern att nå önskad höjd. Göra de nödvändiga nedskärningarna i timmer med en cirkelsåg, skära fem 2 x 4s alla samma längd. Dessa kommer att vara sidostöd. Skär två 2 x 4s samma längd trailern, och två 2 x 4s samma som bredden. Dessa kommer att vara den översta ramen. Använd lim och naglar för att säkra den översta ramen tillsammans i samma form som en trailer bas. Ta reda på vilken sida av släpet du skulle vilja vara på framsidan. Låg tre sidostöd fördelade jämnt dela in längden på trailern i tredjedelar. Detta är baksidan av trailern. Framsidan kommer bara behöver ett stöd på varje sida för ett fönster öppnas. Bifoga sidostöd till den översta ramen med trälim och spik, se till att den är robust. Om det behövs kan du lägga till extra sidostöd.

• Fäst ramen till släpet. Din specifika släpvagn avgör hur du kommer fäst ramen till släpet. Om det är allt virke kan du använda naglar, trälim, skruvar och parentes. Om den har en metall fälg, kan du behöva bifoga det nedanför kanten.

• Gäller yttre ramen. Använder plywood eller enskilda styrelser för att omsluta trailern. Spika och limma exteriör timmer som du väljer på ramen och säkra det bra. Lämna en öppning framsidan trailern för din portion fönster. Fönstret servering bör helst vara stor nog för två personer att stå sida vid sida så en person kan servera maten medan den andra tar order och pengar. På utsidan av fönstret trailer fästa gångjärn fönsterluckor. Fönsterluckorna måste kunna stänga och säkras när din koncession monter är stängd. Lämna en öppning för en dörr på baksidan av trailern att ge tillträde till koncession monter. Köpa en dörr på din lokala brädgården och installera den enligt tillverkarens specifikationer.

• Installera färdiga skåp eller bygga din egen lagringsplats i trailern till dina specifika behov. Kontrollera att lagring du bygga kan säkra din försörjning, även när släpfordonet rör sig på vägen från plats till plats. Beroende på vad du säljer, kan du installera en arbete räknare där du kan samla mat.

• Överväga dina belysning och elektriska behov. Många ställen där du kan sälja medgivanden har elektriska hookups, men det finns ingen garanti. Installera belysningen som du tror du behöver och sätta lämpliga förlängning sladdar och power remsor i trailern.

• Måla exteriör och interiör på släpet. Du kan lägga till annan information som företagets namn eller din meny. Kom ihåg att den mer visuellt tilltalande din släpvagn är, desto mer sannolikt att människor kommer att köpa din eftergifter.