mynewspapers.net

Hur man bygger Cement steg med Bullnose tegel

Hur man bygger Cement steg med Bullnose tegel


Bullnose tegel är tegel där en eller flera sidor av tegel har avrundats. Bullnose tegel används ofta att skapa steg eftersom de skapar en rundad kant. Cement steg från bullnose tegel är hållbara och det tar många år för dem att visa tecken på slitage.

Instruktioner

• Designa dina steg på rutat papper först. Använd varje 1 tum kvadrat på papper för att representera 1 fyrkantig fot. Steg utformningen kommer att informera dig hur mycket material du behöver och vara en guide när du installerar stegen. Höjd och djup för varje steg måste vara samma. Höjden är normalt 6 till 8 inches och djupet är 10 till 12 tum.

• Rensa området där stegen kommer att installeras. Gräva 6 inches i marken för att skapa en plats för foundation. Ta bort alla gräs, rötter och skräp från området.

• Minska 2-tums med 4-tums brädor runt utsidan av området och att skapa ett formulär. Om du skapar rundade steg, använda böjda plywood så att formuläret. Placera formuläret inuti hålet du grävt.

• Täcker området i 4 tum av grus och packa det tight. Sprida gruset så att det är nivå över stiftelsen. Lägg till 2 inches av cement ovanpå gruset och släta ut med en murslev. Kolla betongen för att se till att den nivå och låt den tiden för att bota.

• Placera ett tunt lager av murbruk på cement och lägga första tegel på cementen mot väggen i högra hörnet med bullnose kanten vänd utåt. Applicera murbruk på insidan kanten av tegel och placera nästa tegel bredvid den första tegelsten med bullnose kanten vänd i samma riktning. Om du gör en specifik design, låg tegelstenar för att skapa design.

• Fortsätta att lägga till murbruk och tegel till det första steget är komplett. Titta på steget och se till att alla öppna ytorna mellan blocken är fylld med murbruk. Använd nivå för att se till steget är nivå. Knacka på alla tegelstenar som ligger över de andra med klubba att göra det nivå.

• Applicera murbruk till toppen av tegel eller nästa steg. Placera tegelstenar för detta steg som du gjorde innan. Kontrollera att bullnose kanten är alltid vänd utåt. Fortsätta att göra stegen enligt den design som du skapat på papperet genom att lägga till tegel och murbruk på samma sätt som innan.