mynewspapers.net

Hur man bränner VOB-filer till en DVD med freeware

Hur man bränner VOB-filer till en DVD med freeware


VOB-filer lagra video- och ljudspår för en DVD-film. Filen står för Video objektfil och lagras i mappen "Video_TS" på en DVD-videoskiva. Du kan använda gratis verktyg ingår i Windows Vista, 7 och 8 operativsystem för att bränna VOB-filer till en DVD. VOBs avbränt till en DVD som kan visas på din TV är kompatibel med vanliga DVD-spelare.

Instruktioner

• Klicka på "Start" och välj "Alla program". Klicka på ikonen "Windows Media Center" i listan för att starta Windows Media Center-gränssnittet.

• Sätt in en tom DVD-skiva i skivenheten och klicka på alternativet "Bränna en DVD" som visas i gränssnittet.

• Klicka på "Video DVD" i alternativfönstret format och klicka på "Nästa". Skriv ett namn på DVD-skivan och klicka på "Nästa".

• Välj "Video Library" i fönstret "Välj Media" att öppna en dialogruta för urval av filer. Klicka på namnet på den VOB du vill lägga till DVD och klicka på "Nästa". Klicka på "Lägg till fler" och upprepa detta steg om du vill lägga till ytterligare filer till DVD.

• Klicka på knappen "Bränn DVD" och välj "Ja" i anmälan att inleda brännskadan. Programmet kommer att varna dig när bränningen är klar.