mynewspapers.net

Hur man bränner VLC mediafiler till DVDVLC media player är en öppen källkod multimedia spelare som är kompatibel med både Macintosh och Windows-baserade datorer. Den. VLC media-filer som följer spelaren är en container format för video filer som sparas i en av de många kompatibla video koder inklusive. AVI. WMV. MOV. MP4 och. FLV. Arkivera kanna bli avbränt till en DVD i några steg om du vill överföra filer till en annan dator, arkivera filer eller spela dem på DVD-spelare som stöder digitala format.

Instruktioner

• Sätt in en tom DVD-R eller DVD + R-skiva i datorns skivenhet. Klicka på alternativet "Bränna filer till dataskiva" i "Autoplay" fönstret som öppnas när skivan redovisas.

• Välj ett namn på DVD-skivan och klicka på "Visa formatering alternativ". Välj "hanterat" och klicka på "Nästa" för att formatera DVD och öppna en mellanlagringsplats för bränningen.

• Högerklicka på "Start" och välj "Utforska". Öppna mappen som innehåller VLC mediafiler. Klicka på en VLC fil och dra den till mellanlagringsplatsen. Tryck ner "Ctrl"-tangenten för att välja flera filer på en gång. Vänta på att filer kopieras till mappen.

• Klicka på knappen "Bränn till skiva" från mellanlagringsplatsens verktygsfältet för att starta brännprocessen. Brännaren kommer att skriva VLC median arkivera till DVD. Skivan matas från enheten när den är färdig.