mynewspapers.net

Hur man botar korv över natten

Hur man botar korv över natten


Härdning korv är en metod för bevarande som kan inkludera rökning eller en blandning av kryddor nitrit att bota köttet. Bota kött med endast salt är en mindre komplex process än bota med nitriter. Nitriter påskynda härdningsprocessen och skapa biokemiska och kemiska reaktioner som lägga smak och färg till korven. Nitriter i bota gör köttet bli rosa. De mer nitriter absorberas, den pinker korven. Bota följs ofta länge torkning vid kylda temperaturer att slutföra processen. Men för att bota korv över en natt, en accelererande lösning måste användas.

Instruktioner

• Anslut paddel tillbehöret till mixern och Lägg i kött, kryddor, anbud snabb bota och bota accelerator i mixer skål.

• Vrid mixern på låg hastighet i två minuter eller minst mängd blandning behövs för att kombinera ingredienser.

• Packa kött i korv maker och sätta höljet över insättaren. Aktivera den korv maker och göra länkar av korv genom att vrida höljet varje 5 till 6 inches. Tie höljet på slutet när köttet är förpackat i höljet.

• Värm en rökare med din favorit trä. Placera med sladd termometern i rökaren och Lägg korven länkar i rökaren i två timmar då termometern når 71.1 grader C.

• Placera hängande hyllan i kylskåpet. Ta bort korven från rökare och drapera korv länkar över hängande racket för att kunna avsluta bota över natten, minst 8 timmar, innan du äter.