mynewspapers.net

Hur man botar felint sköldkörtelproblem naturligt

Hur man botar felint sköldkörtelproblem naturligt


Hypertyreos är en sjukdom i det endokrina systemet kännetecknas av överproduktion av sköldkörtelhormon. Det drabbar oftast medelålders till äldre katter. Katter med hypertyreos är tyvärr ofta drabbas av andra villkor, såsom diabetes, hjärtsjukdomar, högt blodtryck och njursjukdom. Konventionella hypertyreos behandlingar inkluderar oftast kirurgi, strålning och drog. Men om du skulle hellre behandla din katt holistiskt, har du alternativ.

Instruktioner

• Ta din katt till veterinären. Innan du påbörjar någon typ av sköldkörteln terapi, måste du få en bekräftelse från din veterinär att din katt har hypertyreos. Behandling av katten om den inte har ett villkor kan vara farligt.

• Hitta en kvalificerad holistisk veterinär. Veterinären kommer att granska din sällskapsdjur och dess medicinska journaler att avgöra den bästa kursen av Holistisk behandling.

• Utfodring din katt en rå kost. Enligt Holisticat är förbereda din egen rå kost för din katt det bästa sättet att ha fullständig kontroll över det man intar och skydda den från skadliga kemikalier, konserveringsmedel och bearbetade ingredienser.

• Ge din katt näringstillskott. Holisticat listar tre kosttillskott som har använts mycket framgångsrikt i katter med hypertyreos: Thytropin PMG (se till att den inte innehåller tyroxin), Q10 och l-karnitin.

• Administrera växtbaserade stöd. Enligt Pet välbefinnande, citronmeliss hjälper till att bromsa sköldkörtelaktivitet och gotu kola och Siberian ginseng stödjer hormonbalansen och lindra hyperthyroid symptom.

• Behandla din katt med en avkopplande massagebehandling. Massage kan vara lika healing och föryngrande för din feline vän eftersom det är för dig. Du kan hitta en kvalificerad sällskapsdjur massös, eller köpa en bok om sällskapsdjur massage och göra det själv.