mynewspapers.net

Hur man botar en golf skaft

Hur man botar en golf skaft


Gemensamma shanken i golf är en öppen over-the-top-swing som orsakar bollen till flytta sidled från golfare i stället för mot det avsedda målet. Bollen slås av hälen på club ansiktet snarare än centrum, snurrar det från golfare och skicka en fruktansvärd känsla upp axeln och i händer och armar. Vissa människor kommer att nöja sig med en snabb lösning, som helt enkelt att ta itu med bollen vid tån på klubben, hoppas att kompensera tillräckligt. Det är dock aldrig en bra idé att praxis felaktigt swing mekanik, vilket betyder att det enda verkliga sättet att bota en shanken är att omarbeta din sving och fokusera på vissa rörelser.

Instruktioner

• Ta upp bollen i mitten av ansiktet club med en svag böj på knäna och midja. Det bör vara en bekväm sittställning; Böj inte mer än är bekväma.

• Ta klubben tillbaka halvvägs och stoppa. Handlederna bör vara spänt i 90 graders vinkel. Detta är en viktig rörelse i någon gång; Det bör göras tidigt och höll tills efter effekt.

• Utan att träffa en boll, fortsätta att göra det enkla halv baksvingen rörelse tills du är bekväm att göra vinkeln.

• Börja med att ta små ner gungor, hålla den vinkeln genom inverkan. Din uppföljning bör spegla din tillbaka sving i längd och avståndet bollen färdas spelar ingen roll på denna punkt. Ditt enda fokus bör vara att göra rätt vinkel och slående bollen snyggt från centrum av club ansiktet.

• Förlänga svingen tillbaka gradvis, fortsätter att bara fokusera på att göra de korrekta rörelserna och slå bollen med en ren effekt.

• Upprepa dessa steg hela tiden; Det är en mycket gradvis process och måste tas i din egen takt.