mynewspapers.net

Hur man börja MMA träning

Hur man börja MMA träning


Mer dynamisk än boxning och mer spännande än brottning, MMA, eller Mixed Martial Arts, har tagit över som den mest populära bekämpa sporten i USA. Under de senaste fem åren, har ingen sport vuxit snabbare än MMA. Grund av dess popularitet som en publiksport, dem in MMA träning har skjutit i höjden. Det är en svår sport, men utbildning kan vara roligt och, om du visa sig vara begåvad, lukrativa.

Instruktioner

• Besök din läkare. Innan betydande ändringar i din fysiska konditionering programmet, alltid se din läkare. Din läkare kommer sannolikt har inga förbehåll, men det är bäst att genomgå en fysisk, särskilt med tanke på den extrema naturen av Mixed Martial Arts.

• Komma i form. Börjar någon ny sport skatter kroppen och bär du, men mycket litet mäter upp till bultande av MMA träning. MMA träning är svårt och ingenting härmar effekterna av utbildningen, men förbereder din kropp med löpning och tyngdlyftning ökar din konditionsnivå och ger dig en chans att få igenom den svåra pass framåt.

• Bestämma ditt fokus. Mixed martial arts är en kombination av alla kampsporter discipliner, men med så många vägar för studie, utbildning kan bara fokusera på en handfull av dem. Brasiliansk Jiu-Jitsu, boxning, Muy Thai och brottning är de mest populära disciplinerna, men det finns många andra. Plocka de kampsport som du vill fokusera på och få flytta.

• Hitta ett gym. Du kan göra vissa övningar och övningar på egen hand, men för att träna i MMA, behöver du ett gym. Som en kampidrottsgren är har partners prick och köra övningar med avgörande för att lära sig rörelser och öka din luftkonditionering. Är du utbildning som hobby eller bara för fitness? Om så, alla lokala MMA-tema gym kommer att göra. Men om du tränar med ett öga mot konkurrens, söka en legitim kamp läger. Grundläggande utbildning gym är bra om du bara vill träna som en hobby, men om du vill tävla, avancerad instruktion är nödvändigt. Som sporten växer, nya kampen läger poppar upp hela landet, men några av de mest respekterade är: Xtreme Couture MMA 4055 West Sunset Las Vegas, NV 89118 702-616-1022 http://www.xtremecouture.tv/ amerikanska Top Team 4631 Johnson Road Coconut Creek, Florida 33073 954-425-0705 http://www.americantopteam.com/ amerikansk kickboxning akademin 1830 Hillsdale Avenue San Jose, CA 95124-3021 408-371-4235 Jackson/Winklejohn Mixed Martial Arts 5505 Acoma Road Southeast Albuquerque , NM 505-881-7911 http://www.jacksons.tv/