mynewspapers.net

Hur man börja med att göra en avgjutning netto

Hur man börja med att göra en avgjutning netto


Cast nät gör det enkelt att fånga bete, räkor och större fiskar. De har använts i tusentals år och kan användas i saltvatten eller sötvatten. Alla från sport fiskare till barn använda cast nät eftersom de är effektiv och enkel att använda.

Instruktioner

• Rikta typ av fisk du vill fånga med din rösterna netto. Dessa kan variera från betesfisk som sardiner, räkor och större fisk som mullets. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra vad storlek netto och du behöver och hur stora maskor bör vara inne på nätet.

• Promenad på stranden eller området där du tänker fiska och be andra gjutna fiskare där de fick deras netto eller om de byggde det själva. Be om råd eller där de skulle gå om de skulle bygga ett netto. Forskning på nätet - Skriv i "Hur man gör en avgjutning net" i din sökmotor. Det finns många online video och grafisk tutorials tillgängliga (se resurser). Också, kolla med din lokala fiske butik, varav många erbjuder klasser om hur du gör din egen kasta nätet.

• Forskning vilka material du kommer att behöva bygga ett nät för typ av fisk du är att fullfölja. En mindre betesfisk kommer att kräva mindre mesh och lättare nätmaterial, vilket gör det lättare. Om du tänker använda ditt nät för dragande i stor fisk behöver mycket robustare material. Den bästa resursen för den här informationen kommer från andra fiskare.

• Samla material som måste du bygga ditt nät. Dessa kommer att omfatta; lekare, en hand linje, horn, bly linje, sänken, brail linjer och nät. Vridbart är gjord av två metall ringar kopplade till varandra. Hand raden är kopplad till din handled i ena änden och snurr på den andra. En ring där upp i nätet är knuten kallas horn. Gå runt på nätet är bly raden med sänken fäst vid den. Brail linjer tjäna till att göra nätet komma samman och fälla fångsten. De är knutna till lead line på ena änden av nätet och vridbar å den andra. Nätstycket bildar kroppen av ditt nät och är mesh i olika storlekar, beroende på storlek fisk du avser att fånga.