mynewspapers.net

Hur man böja Gem: handledning

Hur man böja Gem: handledning


Varje kontor och många hushåll skrivbord är fyllt med gem. Även avsedd för enkel uppgift att hålla sidor tillsammans, kan du också använda Gem för andra ändamål. Den som har gjort en Gem bro vet de kan också användas för hantverk. Du kan ändra Gem böja dem i olika former, som hjärtan eller monogram.

Instruktioner

• Böj midsection av gemet så stora bågen av klippet på ett avsnitt är böjd upp i 60-graders vinkel med bågen i andra änden. Detta kommer att utgöra de översta två delarna av hjärtat formen. Mindre inre bågen av klippet bör fortfarande vara den motsatta änden av andra unbent bågen. Denna mindre hoop kommer klippa bakom papper. Spetsiga toppen av botten av hjärtat kommer att klippa över framsidan av papper.

• Förstå den lös bit av klipp som sticker under hjärtat, med ett par tång. Detta stycke kan böjas uppåt så det är parallella och överlappande del av hjärtat av unbent bågen.

• Placera gemet hjärtformade på ett papper så hjärtat formen är klippt på framsidan, lämnar de mindre hoop till klipp bakom sidan.

• Räta vardera änden av gemet med din tång tills du har en rak tråd.

• Böj ena änden av kabeln i ett brev med din tång att försiktigt och långsamt kurva tråd. Gör samma sak till andra änden av kabeln. Dessa två bokstäver kan vara för ditt första och sista namn.

• Långsamt böja tråd till kurva var slut upp och runt tills en bokstav är överlappande den andra. resten av kabeln bör vara böjd i en cirkel med bokstäverna överlappande och sitter på toppen-insidan av cirkla. Detta är ditt monogram charm från ett gem.