mynewspapers.net

Hur man böja aluminium blinkande

Hur man böja aluminium blinkande


Aluminium blinkande är en lätt men tålig täcka belägger med metall som inte rostar. Det används på tak nära skorstenar och ibland windows att förhindra att regnvatten sipprar ner in i sömmarna längs taket. Eftersom blinkande säljs i rullar, måste du klippa och böja den efter området i taket där du installerar den. Böja aluminium blinkande kräver endast grundläggande konstruktion verktyg och färdigheter.

Instruktioner

• Mät längden av aluminium blinkande som du behöver för ditt tak projekt, med hjälp av ett måttband. Skär blinkande på rulle med tenn snips.

• Låg blinkande platt på marken. Placera en lång planka på längden längs den punkt där du vill böja den.

• Säker styrelsen att blinkande genom att placera tre till fyra C-klämmor på jämnt fördelade avstånd längs hela linjen. Placera det öppna avsnittet av varje klämma över styrelsen och blinkande. Genom att vrida den övre skruven medurs för att dra åt den mot materialet.

• Sätta på ett par arbetshandskar. Greppa kanten på träplatta med båda händerna, böja ner om styrelsen är på marken. Rulla planka fast över för att skapa en böj i aluminium blinkande.

• Vrid skruvarna på "C" klämmorna moturs för att öppna dem. Ta bort klämmorna och Ställ dem åt sidan. Ta bort trä styrelsen från blinkande. Blinkande förblir böjt på den vinkel du skapat.