mynewspapers.net

Hur man blöt gräsmatta utsäde i tePlantera en gräsmatta från utsäde är det billigaste sättet att förbättra ditt hem eller trädgård landskap med en ny gräsmatta. Presoaking gräs frön i en te lösning före sådd ger dem möjlighet att före gror, drastiskt påskynda den grobarhet tid. Tanniner i te mjuka utsäde höljet, ökar chanserna för groning. Tar tid att presoak gräsfrö i te innan plantering accelererar grobarhet processen, fyller skära ner mängden tid som behövs innan en ny gräsmatta i.

Instruktioner

• Plats tepåsar i den stora skålen, utan att öppna dem. Häll kokande vatten över tepåsar och låt brant tills vattnet är sval vid beröring. Ta bort tepåsar.

• Häll gräsfrö i hinken, vilket lämnar utrymme för att lägga till te. Lägg den bryggt te till gräs frön och mer vatten tills gräset fröna täcks knappt.

• Täck toppen av hinken löst med tidningen. Flytta skopan till en cool plats där det inte kommer att störas. Tillåta gräsfrö i blöt i te lösningen upp till fem dagar.

• Täck golvet i ett garage, skjul eller inneslutna utanför arbetsområdet med ett tjockt lager av tidningen. Ta bort gräsfrö från hinken med en hålslev och spridning i ett tunt lager på tidningen att torka. Växten gräsfrö när det är bara knappt torr.