mynewspapers.net

Hur man blöda en koppling slav Cylinder på en 1993 Ford Ranger

Hur man blöda en koppling slav Cylinder på en 1993 Ford Ranger


Blödning kopplingen slav cylindern på en 1993 Ford Ranger kräver en assistent att driva kopplingspedalen. Slav cylindern får trycket från en huvudcylinder drivs av kopplingspedalen. Det här är en gravity matad system. Luft kan dock fastna på någon punkt i raden som begränsar resa av slav cylindern.

Instruktioner

• Höja lastbilen med ordet knekt och plats jack står under ramen. Lägre lastbilen på pallbockar. Öppna huven och ta bort locket på reservoaren koppling huvudcylinder, se till att det är full av bromsvätska.

• Placera dig själv under lastbilen och öppna slav cylinder avluftaren ventilen med en skiftnyckel. Det ligger intill linjen. Låt vätskan rinna. Att vara gravitation utfodras, om det finns luft i raden, kommer bromsvätska bara droppa ur luftskruv skruven tills luften evakueras. Låt det rinna tills en stadig ström av vätska ses vid luftskruv. På denna punkt åt luftskruv skruven. Kontrollera alltid att reservoaren koppling inte slut på vätska eller luft kommer att fastna i systemet.

• Trycka ned kopplingspedalen och håll den på golvet i tre sekunder--har en assistent som gör detta. Släpp det plötsligt. Göra detta fyra till fem gånger. Tala om assistenten inte att låta pedalen upp tills han eller hon blir tillsagd att göra så. När blödning systemet, måste luftskruv öppnas med pedalen ner, som skapar trycket i systemet. Om pedalen är låta upp med luftskruv ope, n det kommer att skapa ett vakuum och suger luft in i slav cylindern. Luftskruv måste stängas när pedalen lyfts.

• Öppna luftskruv slav Cylinderskruv med kopplingspedalen ner. Vätskan kommer ut med en liten mängd kraft. När vätskan kommer ut, Stäng luftskruv. Berätta för assistenten att pumpa kopplingspedalen tre gånger och sedan hålla pedalen nere på golvet tills berättade att göra annorlunda. Öppna luftskruv igen och låta vätskan flöde följt genom att stänga luftskruv. Kopplingen kan lyftas på denna punkt.

• Kontrollera och fylla reservoaren koppling huvudcylinder. Lägre lastbilen.