mynewspapers.net

Hur man blir upp till fem Pounds på fem dagar

Hur man blir upp till fem Pounds på fem dagar


Så nu semester är klar, har du haft din Thanksgiving kalkon med stuffing, jul skinka var trevligt och alla dessa underbara desserter. Åh, låt oss inte glömma den semester sprit! Sedan kom det nyårsfirande med ännu mer mat och mer sprit. Så vad är slutresultatet av allt detta semester fest och gott mod? Förhoppningsvis bra och glada minnen av stunder delade med de vi älskar mest-- men tyvärr för de flesta av oss--också packning på några pounds. Vad händer om jag var att berätta om det finns ett sätt att slå av lite vikt innan påskharen kommer med choklad påskägg? Jo det är. Här är en flera åtgärder du kan vidta som har potential att ta bort så många som fem till tio pounds på så lite som fem till sju dagar.

Instruktioner

• Ta helt bort från ditt dagliga intag någon alkoholhaltig dryck och några efterrätter. Det är bara en vecka. Du kan göra det.

• Eliminera ur kosten alla multigrain ingredienser som innehåller jäst och socker som tårta, kakor, muffins bröd och bagels.

• Öka ditt vattenintag så att du dricker 1 oz. vatten för varje lb av kroppsvikt. Till exempel, om du väger 160 lbs., dricka 160 oz. vatten per dag.

• Eliminera alla stärkelserika kolhydrater som potatis, ris, majs och pasta från din kvällsmål. Också minska eller ta bort rött kött för den första veckan.

• Förbrukar endast fisk eller fågel med grönsaker för din kvällsmåltid.

• Upprätthålla en daglig dosering av konditionsträning i minst en timme vid din mål fettförbränning hjärtfrekvens. För de flesta människor som vanligtvis ligger någonstans mellan 120-150 slag per minut.