mynewspapers.net

Hur man blir ordinerade för att gifta sig folk

Hur man blir ordinerade för att gifta sig folk


Om du vill bli en ordinerad pastor, kan du spendera år studera vid ett seminarium. Dock om den enda anledningen du vill bli ordinerad att utföra äktenskap, använda en online-tjänst. Du kan bli ordinerad snabbt och enkelt, oavsett vad din trossamfundet är. Män och kvinnor är alla välkomna att bli ordinerad via onlinetjänster som Universal Life Church och Rose ministerier.

Instruktioner

• Kontrollera de statliga kraven för tillstånd att utföra bröllop och be den lokala county clerk vilken typ av bevis de kräver, om någon.

• Begära en ordination på en av de webbplatser som ger samordning. Ange din giltig, juridisk information som begärts. Du bör få en bekräftelse e-post vid din begäran.

• Beställa prästvigning bevis krävs av länet kontorist via webbplatsen som viga du. Certifikat och plånbok autentiseringsuppgifter är vanliga. Rose ministerier erbjuder en officiell samordning, certifiering av märkt med ditt namn och titel, plånbok ID-kort märkta med ditt namn och titel och en presentation om du vill skydda dina autentiseringsuppgifter för £21.40, från och med oktober 2010. Universal Life Church ger gratis ordinationer och avgifter £17,5 för en jämförbar paketet credential material, från och med oktober 2010.