mynewspapers.net

Hur man blir ordinerad att utföra ett äktenskap

Hur man blir ordinerad att utföra ett äktenskap


Det finns många anledningar till varför du kanske vill överväga att bli ordinerad att utföra äktenskap och lika många skäl varför du kanske tycker det är bortom din förmåga att uppnå. Alla, oavsett valör, kan bli ordinerad att utföra äktenskap. Processen kan vara snabb, eller det kan ta flera år, beroende på vilken typ av samordning som du söker. Ta hänsyn till dina skäl för att bli ordinerad och dina långsiktiga mål att välja den bästa metoden.

Instruktioner

• Lär dig vad de rättsliga krav som finns i ditt tillstånd. Varje stat har sin egen unika uppsättning av krav som måste uppfyllas innan du kan lagligt att presidera över ett bröllop. Vissa stater kan kräver bara att du filen din plats och referenser, medan staten licensing är obligatoriskt i andra. Kontrollera ditt län eller stad kontorist kontor för den exakta regler i ditt område.

• Leta upp en seminariet skola. Det mest allmänt accepterat sättet att bli ordinerad är att delta och ta examen från ett seminarium eller en teologisk skola. Fråga din kyrka eller pastor att rekommendera en skola som har godkänts av en organisation som föreningen av teologiska skolor. När du har fått en kandidatexamen, få en Master of Divinity examen. Följa riktlinjerna för godkännande och be din kyrka för ett rekommendationsbrev som hjälp för att få tillträde. Master of Divinity graden kan ta tre till fyra år att slutföra.

• Söka samordning online. Internet erbjuder många webbplatser som gör att du kan bli ordinerad online. Innan du bestämmer vilken hemsida är bäst för dig, bedriva forskning med hjälp av bättre Business Bureau (BBB) och undersöka varje online entitet för klagomål eller problem som har bokförts på forum eller webbplatser som varnar mot bedrägerier. När du har gjort ett välgrundat beslut, Följ anvisningarna som beskrivs på hemsidan och betala gällande avgifter.