mynewspapers.net

Hur man blir en säkerhetskonsult

Hur man blir en säkerhetskonsult


En säkerhetskonsult erbjuder lösningar för individer, kommersiella fastigheter och retail business ägare som vill minska säkerheten kränkningar såsom vandalism och snatteri. För att kvalificera för professionell certifiering för att bli en säkerhetskonsult, måste du bygga flera års värde av erfarenhet som intern konsult för ett vaktbolag.

Instruktioner

• Förvärva en kandidatexamen från ett ackrediterat institut för högre utbildning. Generellt kan vara den examen som du använda när du tillämpar ett certifieringsprogram i något fält, så länge den var färdig på ett tillfredsställande sätt.

• Vinst arbetslivserfarenhet inom säkerhetsbranschen genom att arbeta nybörjar arbetstillfällen. Du kommer att kräva stöd av en handledare att verifiera att ditt arbete bidragit till positiv utveckling av inre säkerhetsförfaranden på din arbetsplats. Vanligtvis kan du få denna erfarenhet arbetar som säkerhetsvakt eller för ett privat säkerhetsföretag.

• Fortsätta att arbeta dig uppåt, att nå positioner med mer ansvar för en period av minst 3 år. Kom ihåg att om du inte slutförde en kandidatexamen, de flesta av professionell certifieringskurser du möter kräver att du har 8 extra års arbetslivserfarenhet att kringgå utbildningskravet på på din ansökan.

• Hitta ett ackrediterat program som erbjuder branschen erkända certifiering inom security consulting. Ibland, kommer att en institution erbjuda certifiering tillsammans med de autentiseringsuppgifter som behövs för att bli en privatdetektiv. Du kan läsa mer om vad som krävs för certifiering på International Association of Professional Security Consultants hemsida, en erkänd branschorganisation (se resurserna nedan).

• Sök jobb positioner med en högre grad av ansvar en gång din Slutför din certifiering kurser och passera dina undersökningar. Nu har du autentiseringsuppgifterna som ska bli en säkerhetskonsult.

• Fortsätta att utforska karriärmöjligheter genom att ständigt uppgradera dina gamla kunskaper och lära sig nya. Om du har entreprenörsanda, kanske du även vill överväga öppna din egen säkerhet konsultverksamhet en dag.