mynewspapers.net

Hur man blir en polis sambandsman i Storbritannien

Hur man blir en polis sambandsman i Storbritannien


En polis i samverkan är en polis som har tilldelats att förbindelserna mellan en viss gemenskap och polismyndigheter. Han är den resurs för efterlevnad och allmänna säkerhetsfrågor i vissa miljöer. De kan också erbjuda stöd till brottsoffer och bygga relationer i gemenskapen. Polisen gör det tydligt att en FLO i familjen samverkan, det är som en utredare först, men de kan peka släktingar i riktning mot andra stödtjänster, som stöd för offer. En polis sambandsman kan tilldelas till en familj, samlingslokal eller allmännyttiga bostäder projektet. Måste man bli en polis först innan tilldelas som samverkan polis. Varje polismyndighet har sina egna krav för att bli officer, men det finns vissa allmänna krav som gäller nästan överallt.

Instruktioner

• Vara minst 18 år gammal. Du måste vara 18 år gammal innan din ansökan för anslutning till polismyndighet kan betraktas i de flesta polismyndigheter.

• Samverkan officerare är vanligt fulländat och hålla hög nivå grader inom sina områden, såsom en master of eller doktorsexamen

• Vara vältränad. Du kommer definitivt att behöva skicka en fysisk kondition undersökning, så bör du arbeta på att utveckla styrka och konditionering.

• Om du planerar att gå på universitet, överväga en examen i straffrätt, eftersom detta hjälper din ansökan. Medan någon grad kommer att vara till hjälp, kommer en examen i straffrätt och straffrättsliga klasser bekanta dig med några lag tillämpningsfrågor.

• Ta reda på de särskilda kraven i polisstyrkan i ditt område eller den plats där du vill arbeta och starta att träffa dem. Nästa steg är att tillämpa. De flesta polisutbildning betalas, så när du är antagen till polishögskolan du kommer att betalas under din träning.

• Odla de nödvändiga färdigheterna som krävs för att bli en sambandsman. De flesta polisens sambandsmän arbetar i skolor som en positiv rätt verkställighet närvaro för eleverna. Sambandstjänstemän undervisar också lag verkställighet-relaterade klasser och fungerar som en rådgivare till och resurs för studenter. Måste du vara bekväm med ungdomar och lärare och mentor att göra detta arbete. Volontärarbete på en efter-skolan-program för barn eller att vara en camp rådgivare är bra erfarenhet att ha.

• Begära för att tilldelas en sambandsman för polisen. När du har examen och är nu en polis, ta reda på kraven i din särskilt polisen och be för att tilldelas en polis sambandsman.