mynewspapers.net

Hur man blir en personlig assistent till ett bandInte arbetar bakom kulisserna i musik industrin ljudet spännande? Blir en personlig assistent är långt ifrån lätt, och kan kräva frivilligt arbete först. Det är en tidskrävande roll, men att den effektiva driften av bandet, och kan påverka totala lycka inom en grupp. Det kan vara ett synligt givande jobb på många nivåer. Oavsett vilken typ av musik bandet spelar eller önskad typ av biträdande roll valt blir en assistent följer liknande regler. Dessa varierar från att bygga relationer, volontärarbete eller arbetar i musikaffärer, repetition rum, levande musikscener och inspelningsstudior eller ta kurser.

Instruktioner

Hur man blir en personlig assistent till ett band

• Bestäm vilken typ av personlig assistent är mest lämpade att vara reseledare till roadie, händelse bokningen eller kanske en kombination. Beroende på storlek och resning av bandet kan många assistenter behövas för att utföra uppgifter som att bära utrustning till och från live-evenemang eller inspelningsstudior. Hantera en turné som assistent till bandet kan variera kraftigt från att säkerställa band betalning till att hålla musiker glad, och att se till att bandet utför per bokning överenskommelse. En personlig assistent kan också behöva hjälp att boka spelningar.

• Ta en personlig assistent kurs vid en akademisk institution. Ett band personlig assistent jobb är unika, kan många överförbara färdigheter läras genom att delta i en kurs som hur man behandlar en klient, effektiv tidsplanering och övergripande administrativa uppgifter.

• Frivilligt på lyssna på livemusik. Band kommer i olika generiska former, från jazz till hårdrock, volontärarbete på olika lyssna på livemusik är viktigt att börja hjälpa förståelse mekanismer av levande musik och hur en spelning är uppbyggd. Gör ett bra jobb på denna nivå kan hjälpa till att utveckla relationer med yrkesmän, inklusive etablerade personliga assistenter som skulle kunna erbjuda värdefulla råd och insider-tips. Information på sätt som spelningar är bokade, behandling och betalning av banden kan alla lära sig här och de kontakter som potentiellt kan hjälpa att få sysselsättning i framtiden.

• Kontakt repetition rum och inspelningsstudior för casual arbete. Precis som spelar live, är inspelning av musik och repetera avgörande för bandet utveckling. Att hjälpa till på en replokal kunde hjälpa till att bygga vänskap med band och chefer som ofta studion som i sin tur kan generera sysselsättning. Assistenter krävs också ofta att ha tekniska kunskaper när det gäller utrustning i många fall. Här bör de egna ingenjörerna tillsammans med musikerna själva kunna hjälpa få förtrogenhet med nödvändig information.