mynewspapers.net

Hur man blir en ordinerad pastor buddhistiska

Hur man blir en ordinerad pastor buddhistiska


Bli en buddhistisk minister är en möjlighet och anropande är öppen för alla intresserade. Trots bristen på formella kvalifikationer för att bli ordinerad inom den buddhistiska tron, torde dock ett accepterande av den buddhistiska läran och en vilja att tillämpa dessa läror där de kan hjälpa samhället. Även om samordning inte är nödvändigtvis för livet och många människor lämnar livet av en minister efter några år, kräver engagemang mycket tanke och övervägande.

Instruktioner

• Forskning buddhismen grundligt, med hänsyn till de tre främsta skolorna av buddhistisk tanke: Dharmaguptaka, Mulasarvastivadin och Theravada. Men olika något i sin tro, alla skolor buddhismen upprätthålla undervisningarna av Buddha och endast avse den monastic bågar och härstamning. Studera dem garanterar du är tillräckligt förberedd för oavsett härstamning du väljer.

• Gå med i en buddhistisk Sangha (temple, kyrkan eller möte grupp) som matchar den buddhistiska tro som du vill ordineras. Internet eller ditt område telefonkatalog bör vara din första punkt av samtal när att hitta en Sangha.

• Påvisa en medvetenhet om buddhistiska läror och livsföring till Sangha's andra medlemmar. Visa att du ständigt läsa Buddhas läror och tillämpa dem på ditt liv. Många kloster har en provanställningstiden för ungefär ett år, under vilken tillämpningen av undervisningarna måste visas innan de ansöker om samordning.

• Berätta den Sangha bosatt munk eller nunna om ditt beslut att bli ordinerad. Ceremonin ges endast av en fullt ordinerade munk. Under ceremonin tar du löften där du ägna dig åt trosuppfattningar och läror av buddhismen.