mynewspapers.net

Hur man blir en NFL football-spelare

Hur man blir en NFL football-spelare


Bli en NFL fotbollsspelare är inte en lätt uppgift på något sätt. Även människor med talang och förmåga att göra det att NFL gör inte alltid det på grund av mängden träning, mental seghet och möjlighet för att spela professionell fotboll i världens mest framstående football league.

Instruktioner

Start Utbildning ung

• Börja lära sig spela fotboll i unga år. Medan vissa NFL spelare inte spelade organiserad fotboll förrän high school eller college, är det bästa sättet att överglänsa dina kamrater att börja tidigt och få en känsla för spelet vid så unga år att fotboll blir mer intuitiv och mindre grubblande, tidigt i din utveckling.

• Spela upp organiserad fotboll för din skola på första chansen du får. För många människor, kommer möjlighet att spela fotboll i skolan inte presentera sig fram till gymnasiet, men om det bjuds på högstadiet dra nytta av den. College fotboll program scout mitt-school fotbollsspel och har varit kända för att underteckna barn innan de börjar även spela på gymnasiet. Även om du inte få undertecknas i högstadiet, kan exponeringen det gynna dig i gymnasiet.

• Starta ett regelbundet träningsprogram vid 13 års ålder. Deltar i program och läger som förbättrar din hastighet, hoppning förmåga och övergripande konditionsnivå finns tillgängliga om du är villig att betala för dem. Det är viktigt att vara så passform som möjligt vid ung ålder, som är mycket överviktig eller lata tidigt kommer att orsaka dig att kompensera för dålig kondition när du börjar slutligen utbildning.

• Spela flera sporter i högstadiet och gymnasiet. Fotbollsspelare som gör det till NFL är sällan en-trick ponnyer och medverkat i två eller tre sport i skolan. Spelar i sporter som basket, har spår och fotboll varit kända för att förbättra atletiska av många spelare, samtidigt ger spelare en extra nivå av disciplin och konditionering är inte alltid en brännpunkt för fotbollen igång säsongen.

• Börja lyfta allvarliga vikter vid 15 års ålder. Många tränare och scouter pressa barnen att börja lyfta vikter på en ännu tidigare ålder, men det är inte nödvändigt att göra det, särskilt när över lyft kan äventyra en persons tillväxt. Men vid 15 års ålder, de flesta fotbollsspelare som går vidare till få fotboll stipendier börja titta och lyft som fotbollsspelare genom att delta i tyngdlyftning program under lågsäsongen och sommaren.

Stå i mängden

• Spela in alla dina varsity fotbollsspel och lekar som ständigt redigera till en höjdpunkt. Medan de flesta high school tränare bör göra detta för dig, är det enda sättet du kan ha kontroll över situationen att ha det gjort själv. Skicka dessa markera rullar tränare och scouter och anger bokstäver begär att ta del i deras high school student läger. Dessa läger är där huvudet tränare utvärdera talang, och om du kan få in en eller två av dem, du kan skaffa dig på nationella radar.

• Arbete på din teknik under lågsäsongen, sommaren och under säsongen också. Om du är en oerhört skicklig spelare, vill college scouter verkligen se om du är en coachable spelare som kan bli bättre med undervisning. Det bästa sättet att visa dem din förmåga att förbättra ditt spel är att ständigt bli bättre på en aspekt av ditt spel från spelet 1 till säsongens slut.

• Sortera igenom listan över Division college fotboll stipendium erbjuder. Om du har tur nog att ha talang och följ stegen ovan, kommer du att i bra position för att få ett erbjudande om att spela fotboll i college. Se till att du väljer en skola som låter dig spela tidigt i din karriär, eftersom om du inte spelar, NFL scouter har en chans att observera du på fältet. Om du inte får någon uppdelning jag stipendium erbjuder, kanske du vill omvärdera dina NFL ambitioner, men du kan alltid prova att gå på på en skola eller spela på en lägre nivå, som vissa NFL spelare har använt dessa linjer i förflutnan.

• Fortsätta utbildning och förbättra din teknik efter sista år i high school fotboll. Många unga spelare göra misstaget att gå veckor eller månader utan utbildning under sina sista år. Om du var på en skola som hade våren fotboll, detta blir den första gången på länge att du inte hade möjlighet att spela fotboll och förbättra din teknik under våren. Se till att du kompensera vissa av rost som går med inte spela för så lång tid av utbildning så ofta och så regelbundet som möjligt.

• Innan du skriver med en college fotboll program, uttrycker er önskan att spela fotboll i NFL till din nya college fotbollstränare. Även detta kan tyckas förmätet, måste du låta din coach vet dina ambitioner så att de kan vara ärliga, upfront och bistånd till ditt mål. De flesta tränare kommer att göra vad som är bäst för laget oavsett vad, men åtminstone de kan fyller du i på processen och kanske även hjälp stöd din utveckling så länge det inte negativt påverkar din college fotboll program.

Koncentrera sig på att spela din bästa

• Spela så hårt som du kan på din högskola och träna ännu hårdare under lågsäsongen. Med många viktiga personer och pengar inblandade i Collegefotboll är det inte längre nödvändigt att dra uppmärksamhet till dig själv med något utanför ditt spel på fältet.

• Vara en bra person. Håll dig borta från droger, överträdelser och vårdslöst inhemska beteende. Det finns hundratals människor i världen som var tillräckligt begåvad och tränat otroligt hårt, men inte gjorde det till NFL på grund av deras personligheter. NFL lag spendera hundratusentals dollar utvärdera potentiella spelare med psykologiska tester, intervjuer med karaktär och bakgrundskontroller. Även i NFL, där chefer säga talang är den viktigaste komponenten till framgång, har många spelare sett intresse i dem stiga eftersom de var dubbade "goda människor" och "ledare" under utvärderingsprocessen.

• Vara medveten om där i utkastet till en NFL-laget är sannolikt att väljer du. Du vill inte gå in i förslaget till dagen tänker du är en första-rund val när du är touted som en sjunde-rundare på alla konton. Detta är också viktigt när det gäller att ingå avtal förhandlingarna, eftersom försöker få ett kontrakt baserat på hur hög av en pick du tror att du borde ha varit, i motsats till där du faktiskt utarbetas, kunde spåra ur dina chanser att göra en NFL roster.

• Håll tummarna på förslag till dag och hoppas på bäst. Samtidigt som många spelare in i förslaget till att veta att de kommer att väljas av ett team, dussintals, om inte hundratals, av spelarna avsluta förslaget till utan att ha plockats. Om du har tur nog att plockas, låt din agent vet hur villig du är medge på ett kontrakt för att göra deltagarlistan.

• Har din agent kallar lag och be dem om en inbjudan till läger om du inte få utarbetat. För flesta människor, inte utarbetas signalerar slutet av NFL ambitioner, men vissa undrafted spelare har turen att få en chans att tävla om en roster plats. Skulle du vara lycklig nog att göra deltagarlistan utan att ha utarbetats, göra bäst av din möjlighet och arbete lika hårt som en NFL-spelare som du arbetat för att bli en.