mynewspapers.net

Hur man blir en makeupartist i en begravningsbyrå

Hur man blir en makeupartist i en begravningsbyrå


För de flesta, det är ovanligt att associera make-up program med döden, men för vissa make-up artister är det en normal och givande karriärval. När du förlorar en älskad, vill du komma ihåg dem som de var i livet. Tyvärr är det bilden under begravningen som kan bli bestående. Som make-up artist, inte bara har du möjlighet att mästerligt tillämpa dina kunskaper, men du också hjälper en sörjande familj eller älskade en genom en ledsen och svår tid. Tillämpa smink för begravningsbyråer är inte ett jobb för alla. Om du har kompetens och tanken på döden inte gör dig bryter ut i en kall svett, kan det emellertid en karriär värt att överväga.

Instruktioner

• Bedriva din forskning. För att fullt ut förstå vad som väntar på jobbet, ta reda på allt som finns att veta om hur du använder smink på avliden. Detta är ett arbete som generellt inte erbjuder mycket information genom böcker eller på Internet. Be om information och vägledning från de människor som arbetar i bårhuset företag i ditt område, begravningsbyråer och Begravningsbyrå direktörer. Kosmetologer som utför denna typ av arbete blir också en värdefull informationskälla för dig.

• Kontrollera din statens lagar. Varje stat har olika krav på utbildning och licensiering. Gå till din stat licensing board eller besök dem online för att samla information om vad du behöver att beivra denna karriär.

• Få korrekt licensiering. Baserat på din statens licenskrav, bedriva rätt avenyn med utbildning och licensiering. Vissa stater kan kräva att du har fått kosmetologi licens och i andra kan du behöva bli registrerade som en begravningsentreprenör eller begravningsentreprenör. I båda fallen kommer några skola att krävas.

• Köpa verktyg för handel. När du har följt statens lag och är redo att satsa på din nya karriär, Förbered dig genom att köpa utrustningen som behövs. Om du är en allmän make-up artister också, kommer du vill köpa en andra uppsättning verktyg för ditt arbete i händelse av att begravningen hemma inte har vad du behöver.

• Sök efter sysselsättning. Skapa ett CV och en portfölj av ditt arbete innan du ringer eller besöker begravningsbyråer i ditt område. Ditt CV bör återspegla kosmetologi arbeten som du har gjort även om det är för bröllop eller andra tillfällen. Om du är oerfaren kan du behöva arbeta som assistent för en viss tidsperiod.