mynewspapers.net

Hur man blir en licensierad resebyrå

Hur man blir en licensierad resebyrå


Om du älskar att resa och se världen och du är organiserade, detalj-orienterad och har säljförmåga, är ett jobb inom resebyrå perfekt för dig. För att ställa dig bortsett från mindre professionell och även oäkta resebyråerna ute, kommer att du behöva bli en licensierad resebyrå genom att resebyrån klasser. Genom att tjäna en högskoleexamen i resor och turism eller genom att registrera sig i en skola med resor, du är på väg att bli en licensierad resebyrå.

Instruktioner

• Examen gymnasiet eller tjäna en GED. De flesta resor certifieringsprogram och resebyråer kräver ett minimum av en gymnasieutbildning.

• Göra samma resa som du kan. Även om det inte är nödvändigtvis ett krav, är resebyråer som har verkliga resor erfarenhet mycket mer önskvärda än de som bara har boken lärande.

• Anmäla sig på en fyra år college och stora i resor och turism. Specialist på geografi, är ett främmande språk eller datavetenskap också mycket önskvärd för resebranschen. Många skolor har studien utomlands program som inkluderar kulturella kurser som är lika värdefulla som resebyrå klasser.

• Om du inte vill gå till ett fyraårigt college, anmäla sig till resor Institutet att tjäna en certifierad resor associera eller CTA, certifiering. Du kan hitta en lista med skolor nära dig på Travel Institute hemsida (se resurser) eller anmäla sig till skolans korrespondens program.

• Gå till Travel Institute hemsida och registrera dig för att ta TAP test. Det är en test skapad av Travel Institute att mäta vistelsen kunskap. Om du passerar, kommer ditt namn läggas till en nationell lista, gör dig mer synlig för arbetsgivare som anställer.

• Undersöka lokala resebyråer och kontakta dem om nybörjar positioner. De flesta resebyråer börjar sina karriärer som receptionister eller bokning kontorister innan befordras till agent positioner. Var noga med att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna turism, krav och passport-information för internationella resor. Nu vet du hur man blir en licensierad resebyrå!