mynewspapers.net

Hur man blir en hemlig narkotika Agent

Hur man blir en hemlig narkotika Agent


Narkotika agenter är poliser eller detektiver som specialiserar sig på att genomdriva narkotika lagar. Narkotika agenter fungera för lokala polismyndigheter eller Federal Drug Enforcement Agency. Narkotika agenter går ibland undercover för att exponera lagbrytare. Blir en hemlig narkotika agent kräver fysisk kondition, mental skarpsinne och agera förmåga. En hemlig agent kommer att krävas att anta en separat identitet och att bli en pålitlig allierad i narkotika människohandel cirklar för att tjäna orsaken till lagens.

Instruktioner

• Få en kandidatexamen i straffrätt. Några polismyndigheter kommer också att acceptera 60 college kredit timmar utan en grad.

• Tåg för peak fysisk kondition. Polisman sökande måste genomgå en läkarundersökning och DEA agent sökande måste under gå en topp fitness test. Fysisk kondition är nödvändigt att utföra vissa uppgifter.

• Ansöka om en position som en polis. Kontakta din lokala polisen för instruktioner om hur man ansöker. Poliser måste ta och passera statsförvaltningen tentor, psykologiska examina och fysisk kondition.

• Ansöka om en position i Drug Enforcement Agency. Program accepteras regelbundet online för DEA. Passera bakgrund och karaktär bedömning utredningar, fysisk kondition och psykologiska tentor.

• Komplett och passera fältet training academy. Fältet akademin utbildning kommer att omfatta kurser på de lagar som ställning fungerar med och mot. Akademin kommer att träna på korrekt användning av skjutvapen och instruktioner om hur du använder skjutvapen under tryck.

• Upprätthålla en lag verkställighet position i tre till sex år. Förbered dig på att vara en narkotika officer på din fritid. Registrera dig för ytterligare kurser i narkotika, Brottsplats och undercover utredningar. Ta arbetsgivare sponsrade klasser övervakning utrustning används. Studera resurser på narkotika och brottsutredningar scen på din fritid. Lära sig så mycket du kan om övervakningsutrustning. Ta teaterkurser att finslipa din förmåga att anta identiteter för undercover arbete.

• Ta och klara testet för att gå med den narkotika enheten eller arbetsgrupp.

• Erbjudande gå undercover när tillfälle ges. Du kan bli en narkotika agent, men har begränsad alternativ gå undercover. Går undercover kommer att bero på tillgängliga möjligheter.