mynewspapers.net

Hur man blir en frilansande ljudtekniker Studio

Hur man blir en frilansande ljudtekniker Studio


Det finns många olika sätt att göra en levande i musikbranschen, inklusive bli en frilansande inspelning studio ingenjör. Fungerar som en frilansande ingenjör kan ge dig en extra inkomstström medan du gör anslutningar i musikindustrin och göra något älskar du samtidigt. Med rätt utbildning, rätt kontakter och tillräcklig erfarenhet, kommer du vara på din väg att landa ditt första inspelning jobb.

Instruktioner

Hur man blir en frilansande ljudtekniker Studio

• Bli en certifierad Pro Tools operatör genom Digidesign utbildning program. Pro Tools är branschstandarden inom inspelning och mixning teknik är det nödvändigt att veta denna programvara blir en ljudtekniker. Certifiering kan erhållas genom helg kurser erbjuds i nästan varje stat i USA.

• Fyll en praktikplats på en professionell inspelningsstudio. Några ingenjörer kommer att erbjuda betald praktik, medan andra vill du arbeta gratis. Detta är en stor möjlighet att få värdefull erfarenhet under ledning av en professionell ingenjör. Detta är också ett bra sätt att göra anslutningar och nätverk i affärsområdet inspelning.

• Lär Pro Tools klasser av din egen när du har avslutat programmet. Undervisningen är ett bra sätt att få erfarenhet och förståelse för inspelningsteknik. Det kan också hjälpa för att få ditt namn i gemenskapen som en tillgänglig-for-hire frilans inspelning ingenjör.

• Bygga ett hem inspelningen studion och börja spela in på egen hand. Hem studios kan vara förvånansvärt billiga att bygga och det finns inget bättre sätt att få erfarenhet och exponering än att köra din egen inspelningsstudio.

• Annonsera så mycket som möjligt. En av de största utmaningarna som börjar studio ingenjörer ansikte blir ordet ut att de finns tillgängliga för uthyrning. Sätta upp affischer på stan, starta en Facebook eller MySpace-sida, närma sig band konserter och andra handelsplatser och sprida ordet som du har möjlighet att arbeta som en frilansande ljudtekniker studio.