mynewspapers.net

Hur man blir en fredsdomare i England

Hur man blir en fredsdomare i England


Mer känd som domare, arbetar fredsdomare i England enbart på frivillig basis. Enligt Directgov behandlas flesta fall i Wales och England av domare, som hör fall i lokala domstolar som innebär mindre kriminella handlingar som kan resultera i upp till ett års fängelse eller böter upp till £5,000 (ungefär £4,875). Det finns inga specifika formella kvalifikationer att bli en fredsdomare i England, måste sökande vara mellan 18 och 70 år och besitter vissa personlighetsdrag.

Instruktioner

• Bedöma dina personlighetsdrag. Directgov påstår att de sökande för att bli en magistrat i England måste ha en ens humör, välgrundad bedömning, pålitlighet, stark kommunikationsförmåga, tillförlitlighet och social medvetenhet. Du måste också ha ett rent straffregister.

• Besök en Magistrates' Court. Innan du kan ansöka om för att bli en fredsdomare, måste du gå till en Magistrates' Court att observera hur denna roll utförs. Directgov rekommenderar att sökande tre besök till domstolen innan de lämnar in sina ansökningar.

• Tillämpas på din lokala rådgivande kommittén. Det finns ingen central ansökan kontor för fredsdomare i England. Du kommer att behöva kontakta rådgivande kommittén närmast dig för att ta reda på om lediga platser. När du är redo att ansöka, gå till Directgov och hämta interaktiv ansökningsformuläret. Denna form kan skickas eller skickas via e-post för snabbare behandling.

• Förbereda för din intervju. Förutom bedöma dina personlighetsdrag, kommer att din intervjuare be dig att beskriva dina besök på den Magristrates domstolen. Om du är framgångsrik på din första intervju, kommer du att inbjudas till intervju igen. Efter din intervju ge rådgivande kommittén sina rekommendationer till Lord Chief Justice och lordkansler, som sedan kommer att besluta om de vill göra dig en domare.

• Slutföra din träning. Fredsdomaren utbildning tar tre dagar. Det utförs av den rättvisa kontorist i din lokala samhället. Efter att ha avslutat din utbildning kommer du vara redo att tjäna på din lokala Magistrates' Court. Domstolen kommer du höra fall med två andra fredsdomare och få råd från en utsedd juridisk rådgivare.