mynewspapers.net

Hur man blir en framgångsrik flygvärdinnaEnligt lag måste stora flygbolag flygvärdinnor ombord kommersiella flygningar för att garantera säkerheten och säkerheten för resenärer. Komforten är en sekundär uppgift av flygvärdinnor, som hjälper göra flyg trevlig. De SKIFT som flygvärdinnorna arbeta varierar beroende på sina tilldelade flygningar, men de kan arbeta upp till 14 timmar per dag, om tilldelats inrikesflyg. Endast de mest framgångsrika flygbolaget praktikanterna tjäna sysselsättningen som flygvärdinnor, enligt US Bureau av Labor Statistics (BLS).

Instruktioner

• Examen från skolan. En high school examen är acceptabelt, föredrar flygbolag ofta sökande med college grader och/eller slutförandet av flygvärdinna utbildningskurser, enligt webbplatsen BLS. Bra omfattar studie för blivande flygvärdinnor gästfrihet, omvårdnad, resor och turism, kommunikation och utbildning.

• Uppfylla kraven på höjd, vikt och vision. Längd och vikt krav varierar beroende på flygbolag, men en flygvärdinna måste ha inga problem att nå i overhead fack. Idealvikt för en flygvärdinna, enligt webbplatsen BLS är en som är proportionell mot individens höjd. För att arbeta som flygvärdinna, bör en individ ha en korrigerad vision räckvidd på 20/30 eller bättre.

• Passera en säkerhetsprövning. Federal Aviation Administration (FAA) kräver flygbolagen att köra bakgrund kontroller på sökande under de föregående tio åren. Inkluderat är kriminella och skolan register, medborgarskap, sysselsättning historia och sysselsättning luckor.

• Komplett formell utbildning. Ett flygbolag kan träna en flygvärdinna på bolagets flight training centre eller på något som hör till ett annat flygbolag, enligt webbplatsen BLS. Många flygbolag anser inte att en enskild anställd fram till att ha avslutat utbildningen. En rad tester under utbildningen eliminerar misslyckade flygvärdinna kandidater. Praktiken flyg äger rum i de sista stadierna av utbildning.

• Få FAA certifikatet påvisade kunskapsnivåer. Direktör av operationer (DO) för ett flygbolag måste ansöka om detta certifikat för en flygvärdinna räkning och lämna in en skriftlig begäran till FAA flygare certifiering gren på företagets brevhuvud. Efter godkännande, DO har gjort gällande den flygvärdinna namn, medborgarskap, födelsedatum, födelseort, adress och en fysisk beskrivning av deltagare. FAA kommer sedan maila en tryckt kopia av intyg till deltagare. Alla flyg deltagare måste ha FAA-certifiering, enligt webbplatsen BLS.

• Vara tillgänglig för arbete på ett ögonblick. Nya flygvärdinnor jobbar på flygbolagets base och placeras på reserv status att fylla i för andra flygvärdinnor som är sjuka, omdirigerats eller på semester. Som nya flygvärdinna, när du inte är i tjänst, är du fortfarande på samtal ifall du behövs för att arbeta. Flygvärdinnor finns kvar i reserv status under minst ett år, men det kan ta längre tid att avancera i synnerhet städer eftersom uppdrag bygger på företräde.