mynewspapers.net

Hur man blir en elektroingenjör

Hur man blir en elektroingenjör


Electrical engineers arbetar med alla typer av elektronik, alltifrån dator kretsar till bränsleceller. Många ingenjörer arbetar i ett specialiserat område, som i automotive eller computern industri, för flesta av deras karriär. Du bör följa en allmän väg att bli en ingenjör och sedan specialisera din utbildning om du vill arbeta i ett visst område eller fältet.

Instruktioner

• Som huvudämne elektroteknik under din grundutbildning år på college. Överväga att ta på en akademisk minderårig om du tror att du har tillräckligt med tid att göra extra kurs arbete. Minderåriga i management, ett andra språk eller en vetenskap som kemi eller fysik tenderar att komplettera engineering väl.

• Leta efter studenten elektroteknik klubbar och aktiviteter att hjälpa dig tillämpa vad du lärt dig i klassrummet. Exempelvis deltar många tekniska skolor i rikstäckande soldriven bil-byggnaden händelser eller robotics tävlingar. Kom ihåg att dessa klubbar också hjälpa dig att bygga ditt CV och professionella referenslista.

• Försök att göra några grundutbildning forskning med en av din lärare. Att få forskningserfarenhet under dina tre första år i college hjälper dig om du har att slutföra ett forskningsprojekt under din sista år. Du ska också kunna nätverk med folk i branschen genom att uppfylla de finansiella sponsorerna av din professorns forskning.

• Gå med en organisation för elingenjörer. Vissa grupper, inklusive den populära institutionen for Electrical and Electronics Engineers, ha även student kapitel (se resurserna nedan). Grupper som den IEEE kan hjälpa dig söka online platsannonser och ladda upp ditt CV för potentiella arbetsgivare att titta på.

• Fortsätta att hålla dig uppdaterad om det senaste elektroteknik. Om du vill bli en utmärkt ingenjör, måste inse att din utbildning inte slutar när du är klar college. Prata med din arbetsgivare om att betala för teckning branschtidningar eller även finansiera dina studier.