mynewspapers.net

Hur man blir en egenföretagare resebyrå eller arbete-from-home resebyråArbetar själv som en resebyrå är ofta stressande eftersom du måste vara på kalla 24/7 för varje klient krissituationer. Resebyråerna måste också vara ackrediterade och håll en International Air Transport Association (IATA) nummer för att boka flyg för kunder i Storbritannien. Trots förberedelser inblandade och kraven på att vara egenföretagare, arbetar 84.000 personer i Storbritannien nu för sig hemifrån, enligt Office for National Statistics.

Instruktioner

Hur du kommer igångBoka så många turer som möjligt genom andra egenföretagare resebyråer och behandla erfarenheter som en grundläggande inlärningskurva. Plocka upp idéer som fungerar bra och undvika att upprepa misstag av andra resebyråer gör när man arbetar med klienter. Använda denna tid att se så mycket av världen som möjligt och uppleva hur det känns för att vara på mottagarsidan av resebyrå tjänster.Tjäna examensbevis för resor och turism. Den mest intensiva formella utbildningen du kan genomgå skulle vara en examen i resor och turism, men andra typer av utbildning är tillgängliga om en examen inte tilltalar din lärstil. Flight Centre erbjuder internutbildning via korta kurser för människor i hopp om att bli en egenföretagare resebyrå. Kvalifikationer kommer att generera förtroende i din online-profil och kan uppmuntra fler potentiella kunder att få kontakt.Välj ett område där du vill specialisera. Resa i världen och besluta vilken del av världen du vill fokusera på. Besök så många olika platser i området och lära sig så mycket du kan om kultur och viktiga turistattraktioner. Överväga specialiserat resetjänster för en viss demografisk. Du kanske vill specialisera sig på reserekommendationer för pensionärer, gap årets studenter eller kvinnor som reser ensamma. Rikta ett specialistområde hjälper dig att marknadsföra dig själv som en resebyrå och mervärde för dina kunder.Arbeta för ett antal framgångsrika och välkända resebyråer innan du gå den ensam. Du kan bygga upp erfarenhet att lista på ditt CV och lär sig genom sina misstag utan att riskera framgång för din egen verksamhet.

Utveckla din resa karriärAvtala en webbdesigner för att skapa en webbplats för ditt företag som är lätt att navigera, attraktiv när det gäller design och snabbladdad. Webbplatsen kommer att vara en av de största portaler där klienter höra om dina tjänster. Det är viktigt att satsa mycket tid och tillräckliga medel på detta område att se till positiva resultat.För att en rad online travel grupper och forum, bli aktiv medlem av dessa grupper och erbjuda dina resetips gratis. Dela information kan uppmuntra människor att kontakta dig direkt och använda dig som en resebyrå.Registrera ditt företag officiellt med Inland Revenue. Måste du registrera dig som egenföretagare skatt medarbetare, registrera all officiell information om ditt företag i formuläret skatt och slutföra din deklaration varje år. Föra omfattande register över din företag kostnader och alla kvitton.Göra bra anslutningar med hotell och Vandrarhem ägare, flyg agenter, turen byråer på platser du främja och resa bloggare. Kontakter inom branschen kan hjälpa dig att säkra erbjudanden för dina kunder och du kan boka dem i hotell och turer som du litar på. Arbeta med partners som erbjuder tjänster av hög kvalitet. Din resebyrå kommer att växa utifrån rykte den utvecklas över tiden.Visa dina kontaktuppgifter tydligt på varje sida på din webbplats, sociala nätverksprofiler och i några klassificeras annons listor. Bo kontaktbar via Skype, chatt, Facebook, Twitter, fast telefon, mobiltelefon och e-post. När dina kunder är på semester, eller innan de lämnar, kan de behöva kontakta dig omgående och du, eller en medlem i ditt lag, måste vara tillgängliga för att hjälpa dem hela tiden.