mynewspapers.net

Hur man blir en Coach drivrutin

Hur man blir en Coach drivrutin


Coach operatörer kör oftast passagerare på sightseeing eller längre turer. Coach drivrutiner interagera med passagerarna se till att resan är trevlig som möjligt. Coach drivrutiner är ansvariga för att hålla resan på schema och kan behöva agera som kundtjänst för sitt företag. Bli en coach drivrutinen kräver en flera veckor av träning samt uppfyller de statliga och federalt etablerade standarder som krävs för dessa positioner.

Instruktioner

• Vinst anställning genom att tillämpa lokala företag som anställer tränare drivrutiner. Vid tiden för hyra är det inte nödvändigt att du har erfarenhet som coach förare som utbildning levereras. Förutom utbildning hjälper många arbetsgivare nya tränare förare får sitt kommersiella körkort (CDL). Det är viktigt att du har en ren färdregistreringen och kan övervältra en drug screening. Vissa företag föredrar gymnasieexamen som kan passera ett skriftligt prov när det gäller hur man följa busstidtabeller.

• Slutföra din träning. De flesta företag ger nya drivrutiner någonstans mellan två och åtta veckor för bakom-den-wheel och klassrumsutbildning. Bakom-den-wheel segmentet av utbildningen innebär vanligtvis kör på förinställda kurser. Den nya drivrutin praxis bakningen upp, trångt vänder och kör i utrymmen. Efter den förinställda kursutbildning, du kommer att gå vidare till körning i lätt trafik och sedan trångt stadsdelar och motorvägar. Dessutom kan nya medarbetare uppmanas att göra trial körs utan passagerare. Klassrummet del av utbildningen kommer att innehålla företagets policy, Institutionen för transport regler, säkerhetsföreskrifter, statliga och kommunala regler och säker körning praxis.

• Skaffa de nödvändiga licenserna. Alla tränare förare har att få sina CDL tillsammans med de nödvändiga påskrifter. Kvalifikationer för förare upprättas av statliga och federala riktlinjer men coach förare som fungerar i andra stater ansvarar även för att uppfylla dessa förordningar. För att kvalificera för CDL du måste passera ett skriftligt prov på regler och förordningar följs av ett körprov som visar kan fungera tränare säkert. Coach drivrutiner måste dessutom ha passagerare påskrifter. Drivrutiner som coach måste ha en passagerare fordon påskrift som erhålls genom att skicka ett kunskaper och färdigheter test som administreras av staten.