mynewspapers.net

Hur man blir en chatt-kompis med en amerikansk soldat

Hur man blir en chatt-kompis med en amerikansk soldat


Medan soldater utomlands skyddar USA: s frihet, vill vissa människor hemma göra då gå lite smidigare. Ett sätt att visa din uppskattning för deras tjänst är genom att skicka brev, kort eller vård paket trupper fylld med godsaker och önskar väl från USA. För att bli en chatt pal, även känd som en Brevvän, registrera dig på en eller flera webbplatser att "anta" en soldat eller sjöman eller en enhet.

Instruktioner

• Registrera dig med en webbplats tillägnad samman människor hemma att soldater och sjömän utomlands. Tre webbplatser som erbjuder denna tjänst är att anta en pluton, någon soldat och drift militär stolthet. När du registrerar dig, dessa platser kommer att antingen matcha dig med en soldat eller sjöman kontakta eller du kan plocka medlem service chatt pal att kommunicera med via e-post eller traditionell post.

• Maila en skrivelse eller ett paket till din chatt kompis så ofta som utsetts av organisationen. Anta en pluton kräver till exempel att du skickar ett kort eller brev till din kompis minst en gång i veckan. Här hittar du att anta en chatt-kompis är som att göra en ny vän och du kan själv skriva mer än ett brev eller e-post i veckan.

• Ägna tid att skicka din chatt kompis brev och vård paket från hem som du skulle någon annan vän. Om du börjar skicka brev, kan din tjänst medlem chatt kompis börja se fram emot kommunikation från Förenta staterna, särskilt om de inte har många familjemedlemmar hem.