mynewspapers.net

Hur man blir en certifierad spinninginstruktör Online

Hur man blir en certifierad spinninginstruktör Online


Att bli en certifierad spinninginstruktör online är en ganska enkel process som tar mindre än en månad till lyckosam komplett. Spinning är en ny typ av kardiovaskulär träning i vilka fitness entusiaster cykla stationära tillsammans med musik och instruktioner från en certifierad instruktör. Sessionerna allmänt senast om 45-60 minuter och är ansedd högintensiva pass.

Instruktioner

• Navigera till en av spinning certifiering webbplatser. De två mest igenkänningsbara och respekterad webbplatserna i branschen är fitour.com och spinning.com. Alla har de som registrera med nödvändig information och verktyg för att bli en certifierad instruktör.

• Registrera dig för en certifieringskurs. Varje webbplats har olika avgifter i samband med det sträcker sig från £81-$200. Välj en prisvärd som ger den bästa pedagogiska erfarenheten. Efter registrering, studenter får lärobok material (antingen elektroniskt eller via post) som lär alla som måste vara känd om att vara en bra spinninginstruktör,

• Passera den undersökning som krävs i slutet av kursen. Varje webbplats har olika krav på vad som är acceptabelt att klara examen; men båda omfattar samma grundläggande information om hur man blir en framgångsrik spinninginstruktör. Vid att testet, ett intyg över avslutad postas och kan användas för att söka jobb.