mynewspapers.net

Hur man blir en betald ägg givare

Hur man blir en betald ägg givare


Bli en äggdonator erbjuder inte bara ersättning för donationen, men förmågan att hjälpa en infertila par har ett barn som de så desperat vill ha. En av fyra par i USA lider av infertilitet; många av dessa par kräver donerade ägg eller spermier att föreställa sig ett barn. Äggdonation ska inte tas lättvindigt, dock; Det finns risker, som med något förfarande. Att bli en äggdonator, från godkännandeprocessen till frågeformulär, tentor och medicinska utvärderingar, kan vara ansträngande.

Instruktioner

• Hitta en ansedd ägg givare klinik i ditt område genom att kontakta din lokala fertilitetskliniker och frågat om äggdonation.

• Uppfyller kraven för att bli en äggdonator. Dessa är beroende av din enskilda ägg givare klinik, men de flesta kräver att du vara på en hälsosam vikt och mellan 21 och 35 års ålder. Äggdonatorer är ofta också måste ha en viss högskoleutbildning.

• Fyll i en ansökan och frågeformulär. Räkna med att spendera mycket tid på ansökan process, som kommer att omfatta personliga frågor om dig själv, din sjukdomshistoria, din inkomst och din sexuella historia. Du kommer också fylla i personlig information såsom din fysiska attribut och personlighetsdrag.

• Ta några prov och utvärderingar krävs av äggdonatorer. Du kommer att gå igenom en mängd fysiska, känslomässiga och psykologiska utvärderingar samt fysiska prov och blodprov.

• Injicera själv med hormoner för att stimulera dina ägg. Du kommer att förses med hormon injektioner och anvisningar om hur du administrerar injektionerna, som du kommer att göra i ca två till tre veckor. Räkna med flera resor till kliniken för tentor och ultraljud. När äggen skördas, kommer kliniken sedan extrahera äggen med en lång nål genom slidan. Faktiska förfarandet kan ta upp till en timme med några lätt obehag efteråt.