mynewspapers.net

Hur man blir en agent för att sälja kontorsmaterialAtt vara en brevpapper företrädare kan vara snabba, och stressigt, men spännande när han arbetade som en liasion mellan köpare och designers. De flesta pappersvaror agenter betalas på kommissionen och arbeta med många köpare och designers på samma gång. Att bli en brevpapper agent är möjligt om du känner som att närma sig och hur man närma sig dem och när det är dags att göra din pitch.

Instruktioner

• Studera flera olika linjer av brevpapper artiklar bekanta med deras ton, produkter och känsla. Olika linjer kan lätt hittas på nätet. Några exempel på brevpapper linjer: The Paper Mill Store och The Mall Studio. Ange varje företag i ett kalkylblad databas så du kan spela vilka typer av produkter de bär, oavsett om de använder återvunnet material, vad deras målgrupp verkar vara och deras pris punkt utbud.

• Utveckla en kontaktlista på namn på företag, som deras huvudsakliga köparna är och hur man bäst att kontakta dem. Köparens kontaktnamn finns tillgängliga på bolagets hemsida eller genom kontakt oss alternativ på webbplatsen. Denna lista kommer att ha ständigt ses över och uppdateras för att kontrollera att du har rätt person varje gång du försöker skapa kontakt för en försäljning.

• Ring eller e-post varje person på kontaktlistan, presentera dig själv och be dem skicka dig några riktlinjer som de vill när det gäller inlagor. Var noga med att inkludera lite om deras kontorsmateriel så de vet att du har studerat deras företag och är medvetna om den stil och ton som de representerar.

• Kontakta brevpapper designers att lägga till din lista över designers att representera. Du kan göra detta genom att titta på baksidan av hälsningskort och brevpapper leveranser att få namnet på författaren/designer. Sedan kan du söka efter det namnet online hitta konstnärens hemsida och kontaktinformation. Skicka ett e-post beskriver varför du gillar den personens arbete, vilka tjänster du kan erbjuda att få dem distributed och be dem registrera som en klient.

• Be en advokat för att utveckla ett kontrakt som du vill använda med varje klient. Kontraktet måste tydligt ange vad dina arbetsuppgifter som agenten kommer att vara och vad uppgifter kommer att vara av konstnären. Tidsramar, produktivitet och ekonomi är alla faktorer som bör ingå i avtalet, liksom de steg som behövs för uppdraget att skiljas.

• Tecken avtal med konstnärer när det gäller hur många procent du behålla för varje försäljning. I 2010 behöll den genomsnittliga brevpapper företrädaren 10 procent till 25 procent av bruttoförsäljning för att ansluta konstnären med köparen och som påverkar en försäljning. Fastställa hur och när du kommer att betalas för dina tjänster.