mynewspapers.net

Hur man bli publicerad i en akademisk tidskrift

Hur man bli publicerad i en akademisk tidskrift


I den akademiska världen är publicering i en tidskrift en nödvändig del av främja din karriär. Att bli publicerad i en akademisk tidskrift kan vara svårt, på grund av strikt inlämnande krav samt den höga standarden för innehåll. Genom att följa en enkel uppsättning riktlinjer, kan du förbereda en artikel som har en bra chans att publiceras i en akademisk tidskrift.

Instruktioner

• Hitta akademiska tidskrifter i ditt område av expertis genom att titta på titlar på ett bibliotek. Be en professor som arbetar inom ditt område om han kan föreslå du skulle kunna publicera i tidskrifter. Gör en lista över tidskrifter som publicerar typerna av artiklar som du vill skriva.

• Översyn inlämning riktlinjer för de akademiska tidskrifterna. Leta efter särskilda riktlinjer som räkna ord, ämne, metod för inlämning (e-post, papperskopia eller fax, till exempel), samt kvalifikationer och rekommendationsbrev journalen kan kräva. Gör en lista journalerna som intresserar dig och sedan plocka en journal som du vill ska bli publicerad i.

• Skriv en artikel som du skulle vilja se publiceras i tidskriften. Brainstorma för ämnen och välja det som är mest intressant och som du tror skulle har den högsta sannolikheten för att få publiceras. Forskning ditt ämne, sedan beskriva dina papper och skriva upp din forskning. Var noga med att inkludera flera källor för att stödja dina påståenden. Se till att alla dina källor korrekt nämns.

• Visa dina papper till en professor som har publicerats i en liknande tidning inom ditt studie. Be om feedback på vad som fungerar bra i papperet och vad du skulle kunna förbättra. Visa professorn tidskriftens inlämning riktlinjer tillsammans med en kopia av journalen du planerar att lämna in ditt arbete till. Fråga vad professorn anser behövs för uppsatsen att vara värdig för offentliggörande.

• Ta råd av professorn och redigera din artikel därmed. Läs uppsatsen högt och lyssna på alla ställen som låter krångligt. När du är klar, revidera uppsatsen för grammatik eller mekaniska fel. Fråga professor att granska uppsatsen en sista gång innan inlämning. Anser att deras oro, och göra ändringar i papperet därmed.

• Skicka artikeln till journalen och vänta på ett svar. Några akademiska tidskrifter har långa väntetider och publiceras endast en eller två gånger om året. Om ditt arbete accepteras, fylla i eventuella upphovsrätt formulär journalen kan skicka till dig, och återföra dem till journalen så att du kan se ditt arbete i tryck.