mynewspapers.net

Hur man bli av med lukten av malkulor

Hur man bli av med lukten av malkulor


Malkulor bli effektivt av nattfjärilar av avger en kemiska ångor som kallas paradichlorobenzene. Den starka lukt som är resultatet av malkulor dröjer sig kvar långt efter malkulor bortskaffas. Huvudvärk och illamående kan orsakas av den obehagliga och överväldigande lukten. Mothball lukten är inte så enkelt att ta bort som andra hushåll lukter, kan det vara deodoriserat med rätt teknik och rengöringsmateriel. Förebyggande är den bästa metoden. Användningen av naturläkemedel, cederträ och eteriska oljor, kan eliminera behovet av att använda illaluktande malkulor.

Instruktioner

• Öppna fönster att cirkulera frisk luft i rummet. Placera en elektrisk fläkt av lukten och sikta mot ett fönster. Köra fläkten att kunna dra lukten ut.

• Förbereda ett enzym sällskapsdjur lukt remover i en hink, enligt anvisningar. Tvätta alla icke-tvättbara ytor som väggar, golv, möbler och mattor, med lösningen att ta bort lukten. Enzymet sällskapsdjur effektiv odörborttagare bidrar till att bryta ner lukt-orsakar kemikalier så lukten kan försvinna.

• Tvätta tvättbara objekt som luktar av malkulor, som kläder, sängkläder, gardiner och mattor. Använd tvättmedel och 1 kopp vit vinäger i tvättcykeln för att bli av med lukten. Hänga torr objekten så att sol och frisk luft för att ta bort eventuella kvardröjande lukt.

• Fyll små skålar med outspädd ättika. Som skålar i områden som drabbats av mothball lukt. Vinäger deodorises resterande lukten.