mynewspapers.net

Hur man bli av med lukten av fisksås

Hur man bli av med lukten av fisksås


Din signatur fisksås kan smaka fantastiskt, men det kanske inte är så fantastiska när din hela huset luktar något ur botten av havet. Bli av med det skumt matlagning lukten med några huskurer som kommer att få ditt hus att lukta fräsch igen. Med hjälp av ljus och doftande sprayer ofta förvärra problemet, så erövra din matlagning luktar naturligt för bästa resultat.

Instruktioner

• Börja eliminera lukter innan de uppstår genom matlagning fisk sås med öppna köksfönstren. Några av doften kommer glida utanför som du lagar mat. Slå på fläkten ovanför din spishäll att skingra lukten medan såsen kokar.

• Häll vinäger i en kastrull och Lägg den på spisen. Koka ättika för upp till en timme att naturligt ta bort skumt eller oönskade matlagning lukter. Vinäger är en naturlig deodoriser och kommer att eliminera lukter i ditt hem.

• Fräscha luften naturligt med citroner och apelsiner. Skiva citron och en orange och lägg dem i en kastrull med kokande vatten. Lägg till några kryddnejlikor, kanel eller båda örter till de kokande citrusfrukter att skapa en naturlig och uppfriskande doft i ditt kök, som kommer att hjälpa bli av med fisk sås lukten.