mynewspapers.net

Hur man bli av med lukten av döda gnagareLukten av en död gnagare i ditt hus kan vara värre än att ha en levande gnagare där. Du måste bli av med döda gnagare för att bli av med lukten. Så länge mus eller råtta ruttna i ditt hus kommer att lukta på den. Men även efter djuret tas bort, den unkna lukten kan dröja ett tag.

Instruktioner

• Leta upp döda gnagare och kasta den noggrant, bär handskar och en mask. Släng alla kläder som kommer i kontakt med gnagare. Skrubba alla ytor där gnagare hittades med desinfektionsmedel. Fyll i alla hål där gnagare kan ha skrivit in i rummet.

• Luften ut i rummet. Öppna fönster för en cross-nuvarande vind och ta in en eldriven fläkt för att få luften flyttar.

• Absorberar kvardröjande lukt genom att öppna burkar eller skålar med ättika i rummet. Alternativt kan du använda en elektrisk luft renare med ett absorberande filter. Filtren är gjorda med kiselgel eller aktivt kol, som absorberar doft. Andra alternativ inkluderar lukt-remover väskor. Dessa mesh väskor, avsedda att hängas i ett rum, innehåller vulkaniska granulat som har en naturlig jonisk laddning och eliminera lukter.

• Spraya rummet med en luftfräschare eller använda en lukt neutraliser som förstör de mikroorganismer som orsakar lukten. Lukten neutralisers finns i spray och plug-in former.