mynewspapers.net

Hur man bli av med flugor & Horseflies

Hur man bli av med flugor & Horseflies


Ta en rätt försiktighetsåtgärder kommer att bli ett område med de flesta flugor. Horseflies, deerflies och houseflies är alla irriterande och lämnar bakterier i deras väg och några bett till punkten att dra blod. Det finns inget säkert sätt att eliminera alla flyger 100 procent av tiden, rätt försiktighet och steg kommer att eliminera flesta av dem.

Instruktioner

• Eliminera avfall från området. Vissa flyga arter dras till förfalla sopor som mat och andra lägger sina ägg i exponerade vägra. Påsen upp alla skräp och placera den i en förseglad behållare. Använda soptunnor med lock eller säkrade väskor. Ta papperskorgen från din bostad så snart som möjligt.

• Avlopp pölar av vatten, eftersom det är där horseflies föder upp. Pumpa ut rinna stora områden med vatten. Fylla områden av fastigheten där vatten pooler med ren smuts.

• Spraya runt fastigheten med vitlök vatten. Horseflies och flugor i allmänhet lockas till särskilda dofter och vitlök blockerar dessa lukter. Blanda flera krossade vitlöksklyftor i en sprayflaska med vatten och låt stå i 24 timmar. Spraya hela området med blandningen.

• Rena områden ofta. Sopa och torka inomhus och utomhus golv ofta för att hålla dem fria från mat och andra locka skräp. Rena avlopp ofta för att hålla dem fria från partiklar.

• Stäng dörrar och fönster. För att eliminera flugor från ett hus, hålla ladugård eller garage, Fönstren stängda eller screening. Öppna dörrar bara när det behövs.