mynewspapers.net

Hur man blandar puts och färg för grundmålning

Hur man blandar puts och färg för grundmålning


Gips-typ produkter i din underull färg ger dina väggar konsistens och dölja brister. Universell fogmassa är den bästa produkten att använda för detta ändamål. Det liknar gips i Paris, men det kommer inte krympa, smulas sönder eller spricka vägen sann gips kan. Blanda din färg med gemensamma förening ljusare färg färg. Men detta är underull, så det är mindre viktigt eftersom finish pälsen är den färg som visar. Du bör dock välja en finish kappa som är nära färgen på underull om en repa går att underull.

Instruktioner

• Rör din latexfärg grundligt och häll det i en stor blandning badkar.

• Lägg till en 2,25 liter (1/2 gallon) fogmassa för varje gallon av färg i din blandning badkar. Använd endast förblandade allrengöringsmedel form av gemensamma förening. Andra typer blanda inte väl med färg och kan torka för snabbt eller för långsamt.

• Lägg till 1/2 liter (1 pint) vitt lim för varje halv gallon fogmassa i din mix. Limmet kan binda den färgen och fogmassa till varandra och dina väggar.

• Säkra en färg paddla drill anknytning till en borr. Dessa paddlar är brett, ofta våg-formade blad med öppningar längs bladen. Många ser liknande glass maker paddlar.

• Sätt på skyddsglasögon och latexhandskar. Sjunka paddeln i färgen utan doppa borren sig och slå borren på dess lägsta inställningen.

• Rör färgen som grundligt som du kan med bilagan som borr, sedan når in i blandning badkar med dina handskar på händerna och känner för alla klumpar av gemensamma förening.

• Bryta upp eventuella klumpar som du hittar med fingrarna och sedan blanda färgen igen med drill tillbehöret tills den är slät. Vid denna punkt, är det redo att ansöka till dina väggar med en roller, pensel, svamp eller spackel.