mynewspapers.net

Hur man blandar Nail Tips

Hur man blandar Nail Tips


För vissa kvinnor få 10 lång och felfri naglar dem att känna mer feminin. Men naglar miljö- och fysiska faktorer kan orsaka för att skala eller chip. Lyckligtvis, det finns alternativ till perfekt naturliga naglar. Spik proffs gäller konstgjorda tips till naglarna att förlänga dem. Om du har tålamod och en stadig hand som du kan använda dina egna tips. Blanda tipset väl är ett viktigt steg i tillämpningen.

Betydelse

Blanda spetsen skapar en naturlig nagelförlängning. Det skapar också en slät bas för tillämpningen av spik förbättringar som akryl, silke, glasfiber eller gel naglar. Utan korrekt blandning av nageln, bildar en ås där produkten ansluter sig, och inte skapar en stabil bas behövs för en varaktig förbättring. Blanda naglarna blir särskilt viktiga när du tänker bära ren eller fransk manikyr spik lack eftersom en uppenbart söm förringar skönhet.

Verktyg

Välj en tunn, snabbtorkande lim som torkar klart och lämnar inga är bosatta. Köpa en fil för att försiktigt minska plastmaterialet som bildar konstgjord spets. För att göra jobbet enklare och snabbare, använda ett tips mixer. Den har aceton, som bryter ner plastmaterialet spik spets. För pricken, använda en buffert att släta spets och göra övergången till den naturliga nageln sömlös.

Tekniker

Välj en spik tips som passar snuggly mellan sidoväggarna av spiken. Tillämpa lim direkt på spets, med en liten prick av snabbtorkande spik lim, gör det möjligt att fördela jämnt på tips, så du inte behöver luftbubblor när du tillämpa den på den naturliga nagelplattan. Placera spetsen på toppen av den fria kanten av nagelplattan och försiktigt rulla spetsen på spiken. När limmet dör, använda tips blandaren. Med en 180 grit fil för att tunna spetsen där den bildar ett gemensamt med den naturliga nageln. Buff spiken med ett 240-grit buffing block att ge nageln naturliga ytan är slät.

Överväganden

Använd en mjuk 240-grit fil att ta bort den naturliga glansen från ytan av den naturliga nageln. En grov fil kan störa lager av nagelplattan och orsaka luft eller förorenar för att fastna mellan den naturliga nageln och spetsen, som leder till tillväxt av mögel eller svamp. Torka ut den naturliga nageln med alkohol för att ta bort oljor från nagelplattan och förbättra adhesionen av spetsen på nageln.