mynewspapers.net

Hur man blandar färg för att få en persika färg

Hur man blandar färg för att få en persika färg


Blanda färger för att få vissa färger kan vara svårt, särskilt eftersom slutprodukten hamnar ute för mörkt, för ljus eller för leriga att använda. När blandande färger att få en persika färg, ta hand med hur mycket färg blanda du. Även den minsta överdosering av någon komponent kan förstöra färgen och tvinga dig att starta igen. Förbli fokuserad som du blandar färgen så att du kan uppnå exakt nyans du är ute efter.

Instruktioner

• Lägg en klick av vit färg till en målning palett. Använd ungefär lika mycket färg som du behöver totalt. Gör inte för lite, eftersom det är nästan omöjligt att skapa exakt samma nyans två gånger.

• Använd en pensel att lägga en liten mängd av röd färg till den vita färgen och blanda runt med borsten. Slutresultatet bör vara en mycket lätt rosa. Om rosa är ljus eller ens i närheten av ser ut som en ljus röd, tillsätt mer vitt tills rätt skuggan erhålls.

• Rengör penseln ordentligt med varmt vatten och en pappershandduk. Bör man absolut inga spår av rött på hushållspapper när du är klar. Även ett dugg av överbliven färg kan ändra hela skuggan.

• Lägga till samma minimala mängd gul färg och blanda med borsten. En liten bit går en lång sätt, så se till att du bara lägga till lite i taget. Tillägg av den gula färgen bör skapa en fräsch, ljus persika färg.