mynewspapers.net

Hur man blandar färg färger för att göra plommon

Hur man blandar färg färger för att göra plommon


Färg plommon hänvisar till en färg som liknar färgen på plommon frukt. Plommon är en djup, Matt lila. Det kan se mer blå än röd eller mer rött än blå. Du kan göra plommon på ett liknande sätt till att göra lila. Men kommer vilka pigment som du väljer göra din färg ser mer plommon än lila. Grånande ut lila med grön eller svart kommer att göra det likna mer än lila plommon.

Instruktioner

• Ställ in din palett med flera röda, som quinacridone, magenta och alizarin. Ställ in några blues som Ultramarin, kobolt och cerulean. Lagt ut några earth tones som burnt sienna och raw sienna och även vissa grönsaker som sap grön och permanent grönt ljus. Pressa ut lite svart och vitt på paletten.

• Blanda en av röda med en av blues, som magenta och kobolt, quinacridone och cerulean, eller alizarin och Ultramarin, med en palett kniv. Lägg till lite vitt till få en uppfattning om hur färgen ser ut. Lägga till en touch av grön färg om färgen ser ut för mycket som lila och inte tillräckligt som plommon.

• Försöka blanda en röd, speciellt quinacridone eller alizarin, med svart att göra ett djupt röda plommon färg. Lägga till lite blå om färgen visas för röd. Blanda några vita till färgen att verkligen se hur färgen ser ut.

• Blanda en blå, som kobolt, med en liten klick av röd, som magenta och svart att göra en djup blå plommon färg.

• Blanda en sienna jorden tonen med lite rött och lite blå att rendera en brunaktig-ser plommon färg.

• Lägga till mer eller mindre vit göra en ljusare eller mörkare nyans av plommon. Använd svart till skugga och neutralisera plommon färg. Att lägga till svart kommer att skapa ett gråare plommon än att lägga till ren färg.