mynewspapers.net

Hur man blandar ärter grus & torr cement

Hur man blandar ärter grus & torr cement


Betong används i många tillämpningar, från uppfarter och trottoarer till anpassade språngbrädor. Du kan slutföra betong jobb själv med en betongblandare, vatten och torr cement. För att sträcka cement så det kan täcka större område, kan du lägga till pea grus tillsammans till blandningen. Följ alltid anvisningarna från tillverkaren cement etiketten när du lägger till ett aggregat så den resulterande cementen är stabil och botemedel korrekt.

Instruktioner

• Läsa anvisningarna på skivbolaget cement att fastställa beloppet av pea grus som kan läggas till torra cementen under mixning. Varje märke av cement kan ha olika krav för den ärt grus som kan läggas men behåller styrkan i betongen.

• Tillsätt vatten till betongblandare i den mängd som anges av skivbolaget cement. Aktivera mixern.

• Häll cement i mixern i det belopp som anges på etiketten som cement. Blanda en liten mängd betong så det inte härda innan du kan använda den.

• Mått och häll i pea grus i cement mixer enligt etiketten på cement. Om cement etiketten inte anger hur mycket ärta grus att lägga till, kontakta cement tillverkaren för mer information.

• Tillåt mixern köra om du vill kombinera vatten, cement och pea grus. Pågå så länge som föreslås av tillverkaren eller tills blandningen är en jämn konsistens. Lägg till små mängder vatten om nödvändigt för att få den konkreta blandningen tunt nog att sprida.

• Sprida konkreta blandningen med hjälp av en murslev.