mynewspapers.net

Hur man binda ett band på en blomma flicka korg

Hur man binda ett band på en blomma flicka korg


De flesta blomma korgar har en generös mängd av band, spetsar och blomma kronblad. Med lite fantasi och kreativitet, kan du kombinera dessa element för att göra en vacker liten korg som någon liten flicka vill bära. Välj ett band i en färg som kompletterar bröllop färgerna och blomblad, och knyta bandet på blomma flicka korg till slut design.

Instruktioner

• Dra cirka 18 inches av band av spolen. Ta tag i menyfliksområdet på 18-tums peka och placera den på den plats där korgen handtaget ansluter till korgen.

• Lämna 18-tums svansen av menyfliksområdet förlängning av korgen och börja inslagning menyfliksområdet spolen runt korgen handtaget. Fortsätta slingrande spole av band runt handtaget tills du kommer till den andra änden av korgen handtaget där man fäster vid korgen. Detta kommer att omfatta handtaget med band.

• Varva ner en annan 18-tums svans av band och klippa bandet av spolen med sax.

• Ta båda svansar av band och möta dem tillsammans vid mittpunkten mellan de två handtagen. Knyta två band ihop i en dubbel Knut det på denna punkt.

• Knyta banden i en enkel båge över dubbel knut. Trim band svansar i 45 graders vinkel att göra dem ännu och tillåta dem att hänga rakt ner från fören.