mynewspapers.net

Hur man binda en bok med band

Hur man binda en bok med band


Bandet verkar lägga lite av elegans och fantasier till nästan vad som helst. Skapa samma chic känsla när det gäller bindande en bok. Om det är en hemmagjord bilderbok eller fotoalbum, skolan bokprojekt, scrapbook eller andra roliga-projektet, hålla sidor prydligt bundna med band. När du väljer din band, leta efter satin, organza eller andra mjuka band. Hårda band, som grosgrain, papper eller fast band, kan vara för stel och kan slita dina sidor.

Instruktioner

Tre hål Bind

• Skjut in sidorna i din bok i en 3-håls punch. Tryck ned på armen av stans att sätta tre även hål i sidorna. För en bok med många sidor, kan du behöva punch bara 10 sidor samtidigt för att undvika störning punsch. Hårt omslag böcker, i avsnittet "Tips".

• Trä bandet genom botten hålet på framsidan av boken, dra bandet ut genom ryggen. Loop i menyfliksområdet tillbaka upp genom mitten hålet på baksidan av boken, och dra igenom på framsidan av boken. Knyt ändarna två band i en båge.

• Trä bandet genom översta hålet på framsidan av boken, dra bandet ut genom baksidan. Igen, loop i menyfliksområdet upp genom mitten hålet på baksidan av boken, dra den på framsidan av boken. Knyt ändarna två band i en båge.

• Klipp överflödigt band ändarna av. Pensla på ett lager av seam sealer att förhindra menyfliksområdet från nötning. Hitta seam sealer helst konsthantverk eller tygaffär.

Två hål Bind

• Skjut in sidorna i din bok i en 2-håls punch. Tryck ned på armen av stans att sätta två även hål i toppen och botten av sidorna.

• Infoga i menyfliksområdet ner i botten hålet. Då trä bandet upp genom övre hålet.

• Knyta två band ändarna ihop till en knut längs kanten av den övre luckan av boken.

• Klipp överflödigt band ändarna av. Pensla på ett lager av seam sealer att förhindra menyfliksområdet från nötning.

Sju hål Bind

• Skjut in sidorna i din bok i en 7-hålslag. Tryck ned på armen av stans att sätta sju även hål i kanterna på sidorna.

• Infoga i menyfliksområdet genom botten hålet av det främre omslaget. Dra i menyfliksområdet genom botten hålet i det bakre omslaget så finns det en jämn mängd band på båda sidor av boken. För att klargöra, i menyfliksområdet slutet drog igenom det främre omslaget refereras till som "Ribbon A", och band slutet drog igenom tillbaka bokomslaget refereras till som "Band B."

• Korsmönster band att göra ett "X" längs bindningen. Infoga band A genom näst sista hålet på det bakre omslaget och dra igenom det främre omslaget. Sedan infoga band B genom näst sista hålet på det främre omslaget och dra igenom tillbaka bokomslaget.

• Korsmönster band igen längs bindningen. Infoga band A genom tredje sista hålet på det bakre omslaget och dra igenom det främre omslaget. Sedan infoga band B genom tredje sista hålet på det främre omslaget och dra igenom tillbaka bokomslaget. Fortsätta att göra detta tills du har nått toppen av stansade hålen.

• Slips båda band slutar i en båge längs sidan av bindningen. Eller, du kan tråden band B genom det översta hålet på det främre omslaget så att både band A och band B är på framsidan av boken. Knyt band ändarna i en båge, skära av eventuella överskott band och sedan borsta på en seam sealer att förhindra band ändarna från nötning.