mynewspapers.net

Hur man bildar ett veck i plastfolie

Hur man bildar ett veck i plastfolie


Plastskivor tjänar till att skydda ytor, hålla ute fukt och skapa en rad hem och trädgård projekt. För att bilda ett veck så att du kan forma en plastfolie för ett särskilt ändamål, använda de tekniker som används i förpackningar. Pappkartong kom av en slump, enligt faktabladet Ohio State University's "Historia av förpackningar". En metall linjal skapat en effektiv veck som tillät formen kartong. att bildas. Samma metod fungerar på plastfolie.

Instruktioner

• Värdering tjock plast första, hela längden på önskad globlinjen. En stor spik fungerar bra för detta. En syl eller tråkig mattkniv fungerar om du är försiktig med trycket. Målet är att skapa en djup repa utan att skära igenom plastfolie.

• Vänd bladet plast om du gjorde det. Ange önskad globlinjen längs en tabell med en fyrkantig kant. Alternativt använda en fyrkantig arbetsbänk eller stora styrelsen stöds på en stark yta. Tryck på en metall linjal längs plastfolie på önskad plats för globlinjen. Trycka hårt.

• Lyft av plastfolie och kontrollera globlinjen. För ett skarpare veck, fastställs plastfolie tillbaka och tryck linjalen längs plasten igen.