mynewspapers.net

Hur man bias cut på en kedja länk staket

Hur man bias cut på en kedja länk staket


När du installerar en kedja länk staket på en kulle, radas kedja länk tyget inte upp med en terminal efter. För att få tyget jäms med terminal post, måste du skära tyget på en vinkel, som kallas en bias cut. Enligt förfaranden som korrekt bias styckning kommer att hindra dig från att skära för mycket eller för lite och lämnar staketet ser så bra som möjligt.

Instruktioner

• Knyt kedja länk tyget löst till den övre skenan. Dra i tyget förbi terminal inlägget för att se hur långt ena änden av tyget går förbi post.

• Sätt in spänning baren genom kedja länk strukturen i en vinkel. Försök att hålla spänningen baren parallellt med terminal inlägget. Sträcka kedjan vävar, om det behövs för att glida den spänning bar genom.

• Använda kedjan fräsar att klippa bort tyget som är förbi baren spänning. Börja din bias cut med sidan av kedja länk staketet som inte överlappar terminal inlägget. Klipp tyget i mitten av diamanten och bort från alla vävar, så att de återstående vävar är starka nog att finnas kvar. Se till att lämna tillräckligt tyg efter snittet så att du kan böja den tillbaka över baren spänning.

• Ta bort överflödigt tyg som du skär den. Kom ihåg att kedjelänk stängsel är gjord av vertikala delar av vävd kedja. När du gör ett snitt, gå till sidan av tyget som är förbi terminalen post och Använd din tång för att ångra det senaste knuckled slutet. När slutet är gratis, du kan ta bort kedjan genom att vrida den. Det kommer komma gratis som en korkskruv. Att ta bort överflödigt tyg som du går kommer att minska antalet nedskärningar måste du göra.

• Använd tång för att böja den överblivna tyg över baren spänning. Det bör vara mindre än en tum av tyg kvar efter varje din nedskärningar. Eftersom skära tyget är skarp, vill du böja det att ta bort det som en potentiell risk.