mynewspapers.net

Hur man bevarar rostad röd paprika i olivolja

Hur man bevarar rostad röd paprika i olivolja


Rostad röd paprika i olivolja är perfekta för att förbättra ett antal smakrika måltider. Från servering på crusty bröd som en läcker förrätt till att lägga till sallader, soppor, grytor och italienska rätter, finns det oändliga sätt att använda denna delikatess. Enkel att förbereda och även ganska lätt att bevara, ska du vara tacksam för den tid att skapa denna välsmakande behandla.

Instruktioner

Hur man bevarar rostad röd paprika i olivolja

• Tvätta paprikorna grundligt med vatten och en grönsak borste. Skär paprikan i tunna strimlor. Du kan skiva dem i varierande längder efter dina önskemål.

• Smörj en grunt ugnsfast form med olivolja. Värm ugnen till 300 F. plats peppar remsor på pan och baka i ca en timme, vrida var 10-15 minuter med trä sked eller spatel. Baste paprika varje gång de är aktiverade. Doppa en ren bakelse borste i olivolja och borste på paprika. Om paprikorna börjar vrida svarta runt kanterna, testa doneness genom att infoga tine av en gaffel i en peppar. Det bör Infoga enkelt, men springa något när petade in peppar.

• Fyll en gryta eller Traktörpanna med vatten för att koka. Tvätta flaska och kork ska du använda för att bevara din röda paprikor. När det har tvättats, Sänk flaskan i gryta med vatten. Korken kommer att flyta ovanpå. Ta med vatten till en koka, och fortsätt att koka i ca 20 minuter.

• Tillåt flaska och kork att luften torr på en ren pappershandduk. Stuff så många peppar remsor som du vill in i bevara flaskan. Släpp i om en tesked torkad rosmarin, en tesked havssalt, en skalad och hackad vitlöksklyfta och några pepparkorn. Häll olivolja i flaskan, fylla tills ungefär en tum från toppen.

• Infoga korken i flaskan, och förvara i frysen. Ju längre paprika sitter i blandningen, desto mer smakrik de kommer att vara. Låt paprikorna bo på flaska för minst en vecka innan invigningen. Om de lämnas oöppnat, håller de sig färska för upp till ett år.