mynewspapers.net

Hur man bevarar riktiga blommor

Hur man bevarar riktiga blommor


Bevara riktiga blommor har varit en populär konstform i århundraden. Konserverade blommor användes ofta som en personlig doft eller för att eliminera oönskade lukter. I dag kan du bevara blommor för användning som heminredning eller som en påminnelse om ett speciellt tillfälle.

Instruktioner

• Tryck på enkla blommor i en stor bok. Ta bort blad och Taggar från blomman med sekatörer och skär av stjälken så att blomman får plats i boken. Placera den blomma uppåt i mitten eller i slutet av boken och stäng boken. Det är bäst att använda en bok som innehåller obestruket sidor, eftersom de är porös och kommer att absorbera fukt som blomman kan innehålla. Du kan också placera blommorna mellan två stycken skumgummiplatta fodrad med tidning och lägga tunga boken över den för att tryck på blomman. Ta bort blomman från boken eller styrelsen efter fyra veckor.

• Lufttorka klasar av blommor genom att Linda 12 inches garntjocklek runt klungade stjälkar, lämnar en 6-tums bit av strängen lös. Knyt strängen en gång för att säkra den klasar och sedan skapa en liten slinga med de återstående 6 inches. Placera blommorna torka i ett varmt och torrt område i hemmet, till exempel ett skafferi eller garderob. Att torka blommorna i en garderob, dra öglan över den böjda änden av galgen och placera den på hängande stången. Att hänga i ett skafferi, kör en 2-tums spik genom väggen med en hammare och Placera ramantennen över nageln. Lämna blommor torka i två till tre veckor innan du tar bort.

• Torr blommande knoppar med ren och torr beach sand, som kan köpas på ett hantverk butik. Skär stjälkarna från blommorna med sekatörer och lämna påbörjad 1-tums under knoppen. Fyll en plastbehållare halvvägs med sanden. Sätt blommorna i sand ansiktet upp och säkra dem genom att bygga små högar runt dem. Häll långsamt sand över blommorna, helt täcker dem och fylla behållaren till toppen. Lägg upp på rutan och förvara den i en sval, torr plats. Efter fyra veckor, ta bort blommorna från rutan genom att försiktigt damning av sanden och placera blommorna på en ren yta.

• Bevara härrörde blommor med borax och majsmjöl i en plastbehållare. Skapa en blandning av 1 kopp borax 1 kopp majsmjöl för varje blomma att bevaras i en skål och rör om med en träsked. Häll blandningen i plastbehållare, fylla den halvvägs till toppen. Skär blomma stjälkar med sekatörer, lämnar påbörjad 4-tums strax under knoppen. Lägg blommorna på deras sidor och häll resterande blandningen över blommorna, fylla den till toppen. Täcka rutan med upp och lagra den i en sval, torr plats. Ta bort blommorna efter tre veckor och försiktigt bort blandningen från blommorna.